Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

JACK WOLFSKIN

Bij Jack Wolfskin hebben ze zich voor de productontwikkeling verplicht tot functionaliteit: alle producten moeten beschermen, warm en droog houden en bovendien comfortabel zijn. Dit alles op een betrouwbare manier vele jaren lang. Al sinds de oprichting in 1981 is duurzaamheid, respect voor de diversiteit van de natuur en van alle levende wezens in die natuur van groot belang. Met andere woorden: Jack Wolfskin zet zich in om de aarde te beschermen, ze willen haar beleven en met iedereen delen. ‘At home outdoors!’

Lees meer

Er zijn 104 producten.

Item 1-12 van 104 in totaal item(s)

JACK WOLFSKIN

Milieuvriendelijk

Om de producten en de productieprocessen milieuvriendelijker te maken heeft Jack Wolfskin verschillende stappen ondernomen waarvan er hier enkele opgelijst worden.

  • Het weren van PFCs uit alle producten: PFCs worden gebruikt om een product waterafstotend te maken, maar uit onderzoek is gebleken dat vele chemicaliën uit deze groep toxisch, niet-afbreekbaar en biocumulatief zijn.
  • Al sinds 2011 is Jack Wolfskin een Bluesign partner.
  • In 2012 werd Jack Wolfskin lid van de Zero Discharge of Hazardous Chemicals (ZDHC) group. Het doel van deze groep is om gevaarlijke chemicaliën uit de gehele productieketen te bannen.
  • Zero Waste concept: recyclage van PET-flessen en productieafval om draad te maken die dan gebruikt kan worden in de productie van duurzame materialen zoals Texapore Ecosphere.
  • Enkel dons met het RDS label wordt gebruikt.

Sociaal Verantwoord

Jack Wolfskin is al sinds 2010 lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie controleert of de mensenrechten gerespecteerd worden op de fabricagesites en of de processen van Jack Wolfskin ondersteund worden door goede arbeidsomstandigheden. Bovendien rapporteert de organisatie publiekelijk hoe goed leveranciers de eisen van haar leden in overweging nemen.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.