Klimschoenen

Vind snel wat je zoekt

Prijs
Merk
Maten
more... less
Filter

Klimschoenen kopen

Bent u op zoek naar de beste plek voor het kopen van klimschoenen? Bekijk dan het assortiment van De Berghut, de speciaalzaak voor trekking, alpinisme, sportklimmen en speleologie. Met een breed assortiment en betrokken medewerkers, die u graag voorzien van persoonlijk advies, koopt u bij De Berghut altijd een klimschoen die bij u past. Ook vertellen wij graag waarom goede klimschoenen echt niet mogen ontbreken in de klimsport.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

Waarom klimschoenen kopen?

Waarom is het slim om klimschoenen te kopen? Wie graag bergen beklimt of indoor klimt, weet dat fysiek uithoudingsvermogen en een goede conditie noodzakelijk zijn. Maar naast sterke armen en benen, verbeteren de juiste klimschoenen ook uw klimprestaties. Waar gewone schoenen op een rotswand of klimmuur snel weg slippen of hun vorm verliezen, kan een klimschoen veel druk en wrijving aan. De pasvorm blijft hierbij behouden. Klimschoenen verbinden uw lichaam met de rots of muur. Daarom is klimschoenen kopen altijd een verstandige keuze voor alpinisten en sportklimmers, net zoals een goede rugzak kopen.

Let hierop bij het kopen van klimschoenen

Onze klimwinkel verkoopt veel soorten klimschoenen. Let bij het kopen van klimschoenen met name op drie aspecten: het type, de pasvorm en de specifieke eigenschappen. Uw eigen klimniveau bepaalt welk type klimschoen u het beste kunt kopen: neutraal, gematigd technisch of extreem technisch. Let daarnaast op uw eigen voorkeur met betrekking tot specifieke eigenschappen van de diverse schoenen, zoals veters of velcro, voeringen en kleur. Tot slot moet de pasvorm van de klimschoen goed zijn. Een klimschoen hoort strak en zonder loze ruimtes om de voet te sluiten, maar moet niet pijnlijk aanvoelen.

Bekijk ons assortiment en koop direct klimschoenen

Wilt u meteen klimschoenen kopen? Bekijk dan ons assortiment aan klimschoenen van onder meer La Sportiva, Scarpa, Black Diamond en Boreal. Natuurlijk adviseren wij u graag over de juiste klimschoen. Breng een bezoek aan onze winkel in Hamme of stel uw vraag over klimschoenen aan onze deskundige klantenservice. Bekijk ook zeker onze andere klimbenodigdheden!

Lees meer..

Koopjes

Koopjes

Cadeaukaart kopen

berg afbeelding
Loading...