Prijs
Merk
Maten
more... less
Filter

Wandelschoenen dames

Of het nu is om te wandelen op de Hamse dijken, in de Ardennen of ergens in de bergen, wandelschoenen voor dames maken of kraken de wandeling/trektocht. Ook voor meer alpine activiteiten zoals ijsklimmen, bergbeklimmen en zeker voor expedities is de keuze van een goed paar schoenen voor dames cruciaal. Bij onze winkel, De Berghut, vindt u wandelschoenen van de hoogste kwaliteit.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

Types wandelschoenen voor dames

Naargelang de activiteit waar de schoenen voor gebruikt worden, heeft u een ander type wandelschoen nodig. Om onze collectie aan vrouwenwandelschoenen overzichtelijk te houden delen wij ze in volgens onderstaande types/categorieën.

  • Type A: Lichte wandelschoenen voor eenvoudig, vlak terrein, zoals het strand en goede boswegen.
  • Type A/B: Lichte wandelschoenen voor licht hellend terrein. Ideaal voor een dagwandeling in de Ardennen.
  • Type B: Iets stevigere wandelschoen. Goed voor (meerdaagse) wandelingen, met of zonder rugzak, in ruiger terrein.
  • Type B/C: Stevige wandelschoenen. Ideaal voor trektochten met zware rugzak in ruig terrein.
  • Type C: Stevige wandelschoen. Ideaal voor huttentochten in (ruigere) berggebieden. Geschikt voor stijgijzers.
  • Type C/D: Stevige, stijgijzervaste wandelschoenen. Ideaal voor zomer alpinisme.
  • Type D: Stevige, stijgijzervaste wandelschoenen. Geschikt voor alle vormen van alpinisme.
  • Winterschoenen: Warme wandelschoenen. Ideaal voor reizen naar koude streken of voor wie lang moet stilzitten in koude omstandigheden.

De beste dameswandelschoenen

De beste dames wandelschoenen vindt u bij onze klimwinkel. Met schoenmerken als Meindl, Hanwag, On, Lowa, Aku en La Sportiva bieden wij volop keuze in kwalitatieve wandelschoenen voor vrouwen. Kiest u voor lage wandelschoenen of hoge bergschoenen tot over de enkel? Moeten de trekschoenen waterdicht zijn? En welk type wandelschoen voor dames past bij uw wandelgedrag? Dit zijn allemaal zaken waar u rekening mee moet houden bij uw keuze. Als u schoenen zoekt voor sportklimmen, kunt u best naar onze klimschoenen kijken.

Koop wandelschoenen voor dames

Bekijk het uitgebreide assortiment aan wandelschoenen voor dames. Heeft u vragen over onze wandelschoenen? Onze deskundige medewerkers beantwoorden ze graag. Breng een bezoek aan onze speciaalzaak voor de buitensport in Hamme. Of bekijk onze online collectie en koop meteen wandelschoenen voor dames. Wij leveren gratis aan huis bij een bestelling vanaf ı 50,-. Bekijk ook zeker onze koopjes!

Lees meer..

Koopjes

Koopjes

Cadeaukaart kopen

berg afbeelding
Loading...