Klimrugzakken

Vind snel wat je zoekt

Prijs
Merk
Gewicht
g g
Inhoud
L L
Geslacht
Filter

Klimrugzakken kopen

Bij het kopen van klimrugzakken komt veel kijken. De juiste rugzak voor tijdens het klimmen vraagt om specifieke, goed doordachte eigenschappen. Gelukkig zijn topmerken als Osprey, Mammu en, Millet specialist in het maken van rugzakken voor bergbeklimmen, ijsklimmen, sportklimmen of andere vormen van (extreem) alpinisme. En dat zijn precies de klimrugzakken die u kunt kopen bij speciaalzaak De Berghut. Met een overvloed aan klim- en alpinefuncties dragen klimrugzakken bij aan uw klimplezier en comfort.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

De eigenschappen van klimrugzakken

Klimrugzakken verschillen in diverse opzichten van trekkingrugzakken, dagrugzakken of reistassen. Vaak draagt u dit type rugzak hoog op de rug, zodat u toegang tot de klimgordel en onbeperkte bewegingsvrijheid houdt. Tegelijkertijd is de ene klimrugzak de andere niet. Maakt u eendaagse beklimmingen? Dan volstaat een klimrugzak met kleine inhoud voor het dragen van de noodzakelijke uitrusting, zoals drinken, voeding en klimkleding. Veeleisende (meerdaagse) alpine beklimmingen vragen juist weer om een heel ander soort klimrugzak, met bijvoorbeeld ski-bevestigingslussen.

Welke klimrugzak moet ik kopen?

Vraagt u zich af welke klimrugzak u het beste kunt kopen? Wij denken graag met u mee. Allereerst is het goed om te bepalen wat voor type klimmer u bent. Dit is van invloed op de benodigde grootte van de klimrugzak, maar ook op gewenste technische eigenschappen van de tas. Bij onze klimwinkel koopt u klimrugzakken van 12 tot 60 liter. Wilt u persoonlijk advies over welke klimrugzak het beste bij u past? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Hamme en probeer verschillende rugzakken uit.

Direct klimrugzakken kopen

Wilt u direct klimrugzakken kopen? Bekijk dan nu ons assortiment aan rugzakken in de webshop. Dankzij onze uitgebreide productinformatie vergelijkt u eenvoudig rugzakken met elkaar. Bestel uw klimrugzak eenvoudig online. Wij bezorgen rugzakken vanaf ı 50,- gratis thuis. U kunt bij ons ook klimrugzakken huren.

Lees meer..

Koopjes

Koopjes

Cadeaukaart kopen

berg afbeelding
Loading...