Prijs
Merk
Maten
more... less
Filter

Dé klimwinkel voor speleologie

De Berghut in Hamme is dé klimwinkel voor speleologie. Het ontdekken van de ondergrondse wereld wordt nog leuker wanneer u goed voorbereid op pad gaat. Dat betekent niet alleen dat u gekleed bent in goede klimkleding, maar ook dat u uitgerust bent met de juiste materialen en accessoires. Voor alle benodigdheden voor uw expeditie in grotten en canyons als speleoloog bent u bij De Berghut aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij als klimwinkel gespecialiseerd in speleologie.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

Klimmaterialen voor speleologie in onze klimwinkel

Als speciaalzaak bevat het assortiment van onze klimwinkel een uitgebreide collectie op het gebied van speleologie. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor afdalers, gordels, kitzakken, klimtouw, ladders en verlichting voor speleologie. Maar ook handige artikelen, zoals waterproof notaboekjes voor het maken van topo-aantekeningen vindt u bij ons. Tevens koopt u bij ons een geschikte rugzak. Wilt u advies over de juiste materialen voor uw volgende speleologie-avontuur? Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee vanuit onze klimwinkel voor speleologie in Hamme.

Speleokleding

Bij dé klimwinkel voor speleologie koopt u natuurlijk niet alleen de beste klimmaterialen, maar ook klimkleding. Zo vergroot een speleo-onderpak uw comfort tijdens uw ontdekkingstocht aanzienlijk. Met onze rubberen botten en neopreen sokken behoudt u altijd droge voeten. De kniebeschermers en elleboogbeschermers van neopreen draagt u ofwel over, ofwel onder het speleopak, ter bescherming van uw knieën en ellenbogen. Met de handschoenen voor speleologie van Aventure Vertic beschermt u de handen tegen scherpe rotsen.

Bekijk het assortiment van de klimwinkel voor speleologie

Wilt u alle kleding en klimmaterialen voor speleologie in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze klimwinkel in Hamme. Natuurlijk kunt u onze collectie ook online bekijken. Bekijk nu meteen het assortiment van De Berghut, dé klimwinkel op het gebied van speleologie, alpinisme en sportklimmen. Heeft u nog vragen? Contacteer ons dan!

Lees meer..

Koopjes

Koopjes

Cadeaukaart kopen

berg afbeelding
Loading...