Prijs
Merk
Gewicht
g g
Inhoud
L L
Filter

Fietstassen kopen

Bent u op zoek naar kwalitatieve fietstassen, die jarenlang meegaan? De Berghut verkoopt fietstassen voor verschillende doeleinden. Van fietstassen voor woon-werkverkeer tot stuurtassen, voortassen en achtertassen voor bikepacking. Bij bikepacken stapt u volledig bepakt en bezakt op de fiets. Net als bij backpacken, draagt u daarbij alles wat u nodig heeft mee. In dit geval ontkomt u niet aan het kopen van fietstassen.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

Fietstassen voor bikepacking

Bikepacking is steeds populairder. Hiervoor heeft u niet alleen een betrouwbare fiets en sterke benen nodig, maar moet u ook goede fietstassen kopen. Voor een lange reis op de fiets, wilt u zoveel mogelijk bagage handig meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slaapzakken. Ook lichte tenten moeten meegevoerd worden indien u gaat kamperen. Daarom kunnen de fietstassen niet alleen achter op de fiets worden geplaatst, maar ook aan het voorwiel en stuur. In het assortiment fietstassen van De Berghut vindt u de bikepacking-lijn van Ortlieb met onder meer frame packs, fork packs en seat packs.

Fietstassen kopen voor dagelijks gebruik

Gebruikt u de fiets dagelijks om u van huis naar uw werk te verplaatsen? Doet u geregeld boodschappen op de fiets? Of maakt u graag recreatieve fietstochten? Door fietstassen te kopen bij onze klimwinkel, gaat u altijd goed voorbereid op pad. Voor woon-werkverkeer wordt vaak de combinatie van een achtertas en stuurtas gebruikt. Sommige fietstassen beschikken zelfs over speciale vakken voor de laptop.

Direct online fietstassen kopen

Wilt u direct online fietstassen kopen? Bekijk dan nu het assortiment aan tassen voor uw fiets van De Berghut en bestel meteen online. Wij leveren uw fietstassen bij bestellingen vanaf ı 50,- gratis aan huis. Wilt u liever eerst bekijken welke fietstas het beste bij u past? Breng dan een bezoek aan onze speciaalzaak in Hamme. U vindt hier nog veel ander handig materiaal voor tijdens het bikepacken. Zo kunt u hier een ergonomische rugzak kopen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u nog vragen heeft.

Lees meer..

Cadeaukaart kopen

berg afbeelding
Loading...