Daktenten

Vind snel wat je zoekt

Prijs
Merk
Gewicht
g g
Filter

Daktenten kopen

Daktenten kopen wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, want deze handige tent wordt op het dak van de auto bevestigd en neemt u eenvoudig overal mee naartoe. Wilt u alles weten over de voordelen van en redenen om daktenten te kopen? Bij De Berghut vertellen we u er graag alles over. Breng een bezoek aan onze winkel in Hamme of lees hier meer over onze daktenten.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

Waarom een daktent kopen?

Een daktent wordt in elkaar gevouwen op de dakdrager van de auto bevestigd. Op een mooie kampeerplek is het simpelweg een kwestie van de tent snel uitvouwen. Zo moet u nooit meer een tent opzetten op een natte, modderige of juist keiharde, rotsige ondergrond! Met de daktent slaapt u altijd hoog en droog. Ook tijdens het rijden blijven het matras en dekbed in de opgevouwen daktent liggen. Zo bespaart u ook nog eens ontzettend veel ruimte in de auto. De wendbare auto met snel opzetbare daktent geeft op deze manier erg veel vrijheid.

Driepersoons daktent voor het hele jaar

Bij onze klimwinkel koopt u de driepersoons daktent Tepui Explorer kukenam 3 van Thule. Dit is een comfortabele daktent waarin u alle seizoenen van het jaar kunt kamperen. De gaaspanelen van de tent bieden ventilatie. Daarnaast is deze tent voorzien van vier grote binnenvakken voor het opbergen van spullen. Een handige aanvulling op de daktent is de Tepui single boot bag. Deze bevestigt u buiten aan de daktent, om twee paar schoenen of één paar laarzen in te bewaren. Zo blijft de daktent schoon.

Direct een daktent kopen

Wilt u meteen daktenten kopen? In het assortiment van De Berghut vindt u de driepersoons daktent Tepui Explorere kukenam 3 van Thule. Tevens kunnen wij alle andere daktenten van Thule op vraag bestellen. Geef aan ons de tent naar uw voorkeur door en wij bestellen deze en helpen bij de installatie op de wagen. Wilt u de daktent eerst zien, voordat u deze koopt? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Hamme. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen van daktenten. U vindt er nog veel andere reisbenodigdheden, zoals een stevige rugzak. Daarnaast hebben wij nog verscheidene andere soorten tenten, zoals lichte tenten. Neem contact met ons op bij vragen.

Lees meer..

Koopjes

Koopjes

Cadeaukaart kopen

berg afbeelding
Loading...