Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

BLACK DIAMOND

Bij Black Diamond draait alles rond klimmen en skiën. Ze delen dezelfde ervaringen als wij op rotsen, sneeuw en ijs en het zijn net deze ervaringen die Black Diamond ertoe aanzetten om het best mogelijke materiaal te maken voor hun wereldwijde familie klimmers en skiërs. Wat ooit startte met een hamer en aambeeld in een achtertuin is uitgegroeid tot het bedrijf dat iedereen nu kent.

Lees meer

Er zijn 147 producten.

Item 1-12 van 147 in totaal item(s)
Pick Protector
Snel bekijken

Pick Protector

BLACK DIAMOND

op vooraad

Prijs € 5,00
Spike Protector
Snel bekijken

Spike Protector

BLACK DIAMOND

op vooraad

Prijs € 5,00
Chalk Shot
Snel bekijken

Chalk Shot

BLACK DIAMOND

op vooraad

Prijs € 6,00
Axe Protector
Snel bekijken

Axe Protector

BLACK DIAMOND

op vooraad

Prijs € 7,00
Z-Pole Snow Basket
Snel bekijken

Z-Pole Snow Basket

BLACK DIAMOND

Beperkt beschikbaar

Prijs € 10,00

BLACK DIAMOND

Meer dan 20 jaar na zijn creatie in 1989 (voortgroeiend uit de ‘Chapter 11 overblijfselen’ van Chouinard Equipment Co.) behoort Black Diamond tot de top van bedrijven die klim- en bergsportuitrustingen produceren en is hun toewijding aan een ‘goede stijl’ nog steeds hun drijfkracht.

Duurzaamheid

De wildernis moet beschermd en gewaardeerd worden, in plaats van uitgebuit en misbruikt. In samenwerking met overheidsinstanties, landeigenaars en belangengroepen heeft BD het voortouw genomen om te bewijzen dat behoud van de wildernis en zakelijk succes wel degelijk samen kunnen gaan. Bij Black Diamond zijn ze er van overtuigd dat het niet alleen hun verantwoordelijkheid is om de best presterende uitrusting te produceren, maar ook om de negatieve invloeden van deze productie op het milieu te beperken.

Sociale verantwoordelijkheid

Black Diamond legt zich toe op het voldoen aan de hoogste normen betreft sociale verantwoordelijkheid bij al hun activiteiten, of deze nu plaats vinden in het hoofdkantoor in Utah of in een fabriek in China. BD kiest zijn leveranciers en partners zorgvuldig en hanteert een strikte gedragscode. Zo werken ze samen met hun partners om continu verbeteringen aan te brengen, ‘best practices’ toe te passen en jaarlijks audits uit te voeren om zo de veiligheid en belangen van al wie voor BD werkt te waarborgen.

Technologie

Een mooi voorbeeld van Black Diamond’s technologische ontwikkelingen is de ‘redesigned Camalot C4’ (2019) reeks. De twee meest opvallende vernieuwingen in deze reeks zijn dat het nieuwe design 10% lichter, maar even performant, is als het oude en dat #4 en hoger samengetrokken, dus compacter, aan de gordel gehangen kunnen worden. Om het in BD’s woorden te zeggen: de best verkopende, meest vertrouwde cam is nog beter geworden.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.