Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

SEA TO SUMMIT

Sea te summit heeft een cultuur van design-perfectionisme met als doel ingenieuze, functionele en bovendien mooie producten te ontwikkelen. Ze zijn vanuit hun West-Australische basis uitgegroeid tot een bekroond merk dat in meer dan 60 landen wordt verkocht. Hun oorspronkelijke ethos ‘uitrusten en inspireren’ leidt nog steeds tot de ontwikkeling van lichtere, beter gemaakte en beter presterende producten voor outdoorliefhebbers en actieve reizigers overal ter wereld.

Lees meer

Er zijn 111 producten.

Item 1-24 van 111 in totaal item(s)
X-Set 31 - (5pcs)
Snel bekijken

X-Set 31 - (5pcs)

SEA TO SUMMIT

Beperkt beschikbaar

Prijs € 121,00
Kitchen Sink 5L
Snel bekijken

Kitchen Sink 5L

SEA TO SUMMIT

op vooraad

Prijs € 28,00
Thermolite Reactor
Snel bekijken

Thermolite Reactor

SEA TO SUMMIT

Beperkt beschikbaar

Prijs € 70,00

SEA TO SUMMIT

Oorsprong

De oorsprong van Sea to Summit ligt in Perth, West-Australië, in 1983. Dit was een tijd waarin lichtgewicht buitensportproducten moeilijk te vinden waren in Australië. Dus begon Roland Tyson, een enthousiaste klimmer en avonturier, zelf zijn uitrusting te maken op een oude naaimachine in zijn slaapkamer.

Van zee tot top

Tim Macartney-Snape, Australisch bergbeklimmer, benaderde Roland enkele jaren later met de vraag zijn uitrusting te maken voor zijn volgende expeditie: een gewaagde poging tot het beklimmen van Mt Everest startend vanop zeeniveau. De uitrusting moest dus op alle hoogtes werken en bovendien licht en voldoende duurzaam zijn voor Tim’s vijf maand durende trektocht.

De expeditie was een succes en zo ook de uitrusting, het merk Sea to Summit was geboren. De naam van deze expeditie was ineens een perfecte analogie voor Roland’s werkwijze. Start altijd onderaan, stel vragen bij hoe dingen tot dan toe gedaan werden en hoe materiaal ontwikkeld kan worden dat echt baanbrekend is.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.