Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

ODLO

Odlo werd opgericht in 1946 door Odd Roar Lofterød Senior en produceerde initieel dames ondergoed. Dit evolueerde snel naar de ontwikkeling en productie van trainingspakken voor schaatsers en later ook langlaufers. In 1973 startte Odlo met de productie van technisch synthetisch ondergoed voor sporters waar het merk in onze contreien nog steeds het meest gekend voor is.

Lees meer

Er zijn 43 producten.

Item 1-24 van 43 in totaal item(s)

ODLO

Technisch ondergoed

In 1973 startte Odlo met de productie van technisch synthetisch ondergoed wat, voor de snelschaatsers die de inspiratiebron vormden, een grote verbetering was op het katoen dat ze tot dan toe beschikbaar hadden. Dit katoenen ondergoed was immers dusdanig onpraktisch dat velen slechts een slipje onder hun pak droegen ondanks de vrieskou.

Sustainable Apparel Coalition

Odlo is sinds 2016 lid van de Sustainable Apparel Coalition. Dit is een initiatief van de schoen- en kledingindustrie om de impact op het milieu langsheen de productieketen te verbeteren. Via deze coalitie krijgen ze hulp in het vinden van de knelpunten in hun productieketen betreft impact op het milieu en hoe ze dit kunnen verbeteren. Naast de productie heeft ook transport een grote impact op het milieu en ook hier zoekt Odlo naar de meest milieuvriendelijke opties om zijn goederen te transporteren.

Fair Wear Foundation: sociale verantwoordelijkheid

Odlo is lid van de Fair Wear Foundation die controleert of producenten hun gedragscode volgen en ook verbeteringen doorvoeren betreft het sociaal welzijn. Leden van deze organisatie moeten een effectief controle systeem uitwerken met onder andere controles van de fabrieken, opleidingen en bezoeken aan deze fabrieken. Bovendien is er een klachtenprocedure waarmee werknemers anoniem klachten kunnen indienen betreft de werkomstandigheden en worden de werknemers bewust gemaakt van hun rechten.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.