Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

BERGHAUS

Het verhaal van Berghaus begint in 1966 wanneer Peter Lockey en Gordon Davison, twee (bergbe)klimmers uit Noordoost Engeland, een winkel starten uit frustratie over het gebrek aan goed buitensportmateriaal. Deze winkel, LD Mountain Centre, was dusdanig succesvol dat ze al snel hun eigen materiaal begonnen te ontwikkelen en verkopen op basis van de noden van lokale klimmers. De hoogkwalitatieve kledinglijn die ze toen ontwikkelden werd Berghaus gedoopt en betekende meteen de start van het merk.

Lees meer

Er zijn 40 producten.

Item 1-12 van 40 in totaal item(s)
Strap Retainer
Snel bekijken

Strap Retainer

BERGHAUS

op vooraad

Prijs € 0,90

BERGHAUS

Innovatie

Berghaus bracht in zijn jonge jaren verschillende innovaties in de (Europese) buitensportwereld zo waren zij één van de eersten die een rugzak met intern frame produceerden en waren ze het eerste Europese buitensportmerk dat in zee ging met Gore-Tex. Vandaag de dag hebben ze verschillende zelfontwikkelde technologieën en werken ze uiteraard nog steeds samen met externe partners zoals Gore-Tex. Dit alles om er mee voor te zorgen dat de gebruiker klaar is voor elk avontuur!

Niet alleen technologie, ook milieu

Net als vele andere buitensportmerken denkt Berghaus niet alleen aan de nodige technologieën om je de gewenste karakteristieken te geven, maar ook aan hoe we de natuur, de omgeving kunnen behouden waar we zo graag naartoe trekken. Berghaus gebruikt bijvoorbeeld enkel dons met het RDS label, zijn ze lid van Bluesign, werken ze met gerecycleerde stoffen en zo veel meer.

Ethische handel

Naast het milieu, moeten we ook aan onze medemens denken. Berghaus zet zich in om materialen en producten op een verantwoorde wijze te kopen van fabrikanten die de mensenrechten respecteren. Zo kopen ze enkel producten in van fabrieken die geëvalueerd zijn en worden fabrieken regelmatig bezocht en gecontroleerd. De fabrieken moeten voldoen aan een uitgebreide versie van de ‘Ethical Trading Initiatives Base Code’ die onder andere kinderarbeid verbied.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.