Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

NORDISK

Het verhaal van Nordisk start in 1901 met de oprichting van Nordisk Fjerfabrik A/S (Northern Feather). Dit was het eerste Deense bedrijf dat zich voor de volle 100% focuste op dons en veren. In 1967 werd Nordisk Freizeit opgericht als een dochteronderneming van Northern Feather om zich ook te richten op de snel groeiende buitensportmarkt. In 1991 werd de merknaam veranderd tot Nordisk.

Lees meer

Er zijn 29 producten.

Item 1-24 van 29 in totaal item(s)
Voss 5 ULW
Snel bekijken

Voss 5 ULW

NORDISK

op vooraad

Prijs € 229,95

NORDISK

Het creëren van geavanceerd outdoormateriaal is slechts een deel van Nordisk’s missie. Ze vinden het immers weinig zin hebben om dit te doen zonder na te denken over het milieu en de mensen die betrokken zijn bij de productie en het gebruik van de apparatuur. Daarom streeft Nordisk ernaar om zo duurzaam mogelijk werken, het is hun ambitie om zo ‘schoon’ en ecologisch neutraal mogelijk te zijn.

BSCI: Nordisk’s sociale verantwoordelijkheid

Het Business Social Compliance Initiative (BCSI) is een management systeem voor toeleveringsketens dat bedrijven steunt in hun streven naar verbeteringen van de sociale omstandigheden in de fabrieken en boerderijen waar ze mee samenwerken. Zo streven ze onder andere naar het verzekeren van minimumlonen voor de arbeiders, het elimineren van kinderarbeid en het verzekeren van een gezonde en veilige werkomgeving.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.