Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

THERM A REST

In 1971 kwamen een toevallige mix van werkloze ingenieurs, een lekkende mat met schuim en de droom van een betere manier om onder de sterren te slapen samen om onze manier van buitenleven voor altijd te veranderen. Jim Lea, Neil Anderson en John Burroughs wisten als klimmers dat lange dagen alleen maar langer worden gemaakt door een slechte nachtrust. Een betere slaapmat was de oplossing om dat te veranderen. Deze combinatie van wetenschap en de wens om het meeste uit elk moment buitenshuis te halen, creëerde ‘s werelds eerste zelfopblazende luchtmatras en die combinatie is vandaag de dag nog steeds de brandstof van Therm-a-Rest.

Lees meer

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)
Z-Lite SOL - Regular
Snel bekijken

Z-Lite SOL - Regular

THERM A REST

Beperkt beschikbaar

Prijs € 65,00

THERM A REST

De eerste zelfopblazende Therm-a-Rest mat zag het daglicht in 1972 en had als doel zorgen voor meer comfort tijdens het overnachten in de buitenlucht zodat je de volgende dag weer met volle energie kan starten. Over de jaren heen is Therm-a-Rest blijven innoveren met hetzelfde doel: zorgen dat mensen zo veel mogelijk kunnen genieten van hun kostbare tijd in de buitenlucht. Deze innovatie heeft tot de ontwikkeling van verschillende technologieën geleid waarvan je er hieronder enkele kan ontdekken.

ThermaCapture

Dit is een reflecterende coating die warmte terugstraalt naar het lichaam (zoals een reddingsdeken) en op deze manier warmteverlies vermijdt en energie spaart. Deze coating wordt toegepast in zowel matjes als slaapzakken. In de NEOAIR matten bijvoorbeeld worden één of meerdere ThermaCapture lagen aangebracht zodat er een betere warmte-gewicht verhouding bekomen kan worden.

Synergylink connectors

Aan de slaapzakken hangen verwijderbare linten die je makkelijk kan gebruiken om de slaapzak met je matje te verbinden. Hierdoor wordt warmteverlies tegengegaan en blijf je ‘s nachts beter op je matje liggen. Het is iets eenvoudigs, maar zorgt wel voor net dat beetje extra comfort.

Nikwax hydrophobe dons

Alle dons die Therm-a-Rest gebruikt, heeft het RDS label. Bovendien is de dons behandeld tegen vocht waardoor het sneller droogt, 90% minder water opneemt en de loft 60 keer langer meegaat in vergelijking met onbehandelde dons.

Zonale isolatie

De isolatie in een Therm-a-Rest slaapzak is bewust niet overal gelijk. Aan de bovenkant (het deel waar je onder ligt) wordt slaapzak meer gevuld, dan aan de onderkant (het deel waar je op ligt). Op deze manier worden de warmte-eigenschappen geoptimaliseerd terwijl het gewicht beperkt blijft.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.