Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

FJALLRAVEN

Åke Nordin richtte in 1960 Fjällräven op vanuit zijn kelder in zijn thuisdorp Örnsköldsvik aan de Zweedse Hoge Kust. Tien jaar voor het eigenlijke prille begin van Fjällräven maakte hij voor zichzelf een rugzak met een houten frame. Dit om aan zijn nood voor een voldoende grote, maar ook comfortabele rugzak te voldoen. Wat startte met het maken van comfortabele trekkingrugzakken is uitgegroeid tot het produceren van rugzakken, kledij, tenten en slaapzakken. Bovendien wordt er ook veel aandacht besteed aan duurzame productontwikkeling zodat nog menig wandelaar kan genieten van de prachtige natuur.

Lees meer

Er zijn 103 producten.

Item 1-12 van 103 in totaal item(s)
Tab Hat - Acorn
Snel bekijken

Tab Hat - Acorn

FJALLRAVEN

Beperkt beschikbaar

Prijs € 39,95
Pocket - Black
Snel bekijken

Pocket - Black

FJALLRAVEN

Beperkt beschikbaar

Prijs € 40,00

FJALLRAVEN

Kleine voetafdruk

Alles wat we doen heeft een impact op het milieu rondom ons en de mensen en dieren die er wonen. Als outdoorbedrijf is Fjällräven zicht volledig bewust van deze impact en doen ze hun uiterste best om hun voetafdruk in het milieu zo klein mogelijk te houden. Om dit mogelijk te maken wordt er al van bij het ontwerp rekening gehouden met de natuur, als het ene materiaal boven het andere verkozen wordt, ook bij het maken van de beslissing over de productielocatie van de kleding en uitrusting wordt er aan de natuur gedacht.

PFC-vrij

Het probleem van de perfluorocarbons in impregneringsmiddelen om een stof waterafstotend te maken is alom gekend: ze werken goed (heel goed), maar zijn (kort gezegd) slecht voor het milieu. In 2012 besloot Fjällräven om deze PFCs volledig te weren uit de door hen gebruikte impregneringsmiddelen. Het was een hele zoektocht, maar intussen zijn ze er effectief in geslaagd om hun stoffen waterafstotend te maken zonder gebruik van PFCs. De volgende stap is om te werken aan de waterdichte ritsen: momenteel zijn er geen goede waterdichte ritsen zonder PFCs op de markt.

Dierenwelzijn

Wanneer Fjällräven materialen van dierlijke oorsprong gebruikt, zoals dons, wol en leer, sluit het geen compromissen. Dierenwelzijn heeft de hoogste prioriteit! Op vlak van dons wil dit zeggen dat deze NIET afkomstig is van levende pluk en 100% traceerbaar is: het is een afvalproduct uit de voedingsindustrie. Alle wol is mulesing-vrij en er wordt gewerkt aan het traceerbaar maken, wat absoluut geen sinecure is.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.