Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

PETZL

Het is de missie van Petzl om innovatieve materialen en technieken te creëren die het mogelijk maken om je op een veilige manier voort te bewegen in verticale omgevingen (klimmen, speleologie, werken aan windmolens, …), alsook om je weg in het donker te verlichten. In onze collectie bevinden zich zowel producten ontworpen voor klimmen en speleologie (sport) als producten speciaal ontworpen voor de industrie (professioneel gebruik).

Lees meer

Er zijn 268 producten.

Item 1-24 van 268 in totaal item(s)
Looping Petzl  C25
Snel bekijken

Looping Petzl C25

PETZL

Beperkt beschikbaar

Prijs € 45,00
Rescue Katrol  P50A
Snel bekijken

Rescue Katrol P50A

PETZL

Beperkt beschikbaar

Prijs € 62,50
BUG - Grey S073AA
Snel bekijken

BUG - Grey S073AA

PETZL

Beperkt beschikbaar

Prijs € 65,00

PETZL

De geschiedenis van Petzl start in 1930 met ambachtsman en speleoloog Fernand Petzl. Als speleoloog voelde hij de nood aan oplossingen voor het stijgen, dalen, zekeren en simpelweg bewegen in het donker. Als ambachtsman had hij de juiste kennis om op zoek te gaan naar deze oplossingen. In 1970 werden de eerste ‘Fernand Petzl’ merkproducten gemaakt in een werkhal in Saint-Nazaire-Les-Eymes (Frankrijk). In 1975 werd dan het bedrijf Petzl opgericht dat intussen is gegroeid tot een internationaal bedrijf zonder de passie van Fernand Petzl te verliezen. De expertise van Petzl toont zich doorheen alle fasen van het ontwikkelingsproces, gaande van het ontwerpen en testen van nieuwe producten tot de productie en inspectie.

Ontwerp

Het onderzoeksdepartement van Petzl in Crolles (Frankrijk) integreert alle velden met betrekking tot productontwerp: mechanisch, textiel, elektronisch, optisch en berekeningen. Vanaf de ontwerp- en prototypefasen worden de betrouwbaarheid en gebruiksveiligheid van het nieuwe product regelmatig geëvalueerd met nadruk op mogelijke risico’s voor de gebruiker.

Testen

Ook de testlabo’s bevinden zich in Crolles. De tests die in deze labo’s uitgevoerd worden, zijn niet enkel om te bepalen of de producten voldoen aan de verplichte standaards, maar ook om de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid extra te valideren. Bovenop deze labotests vinden er ook veldtests met betrekking tot ergonomie en betrouwbaarheid plaats aangezien je het werkelijke gebruik nooit helemaal kan ‘kopiëren’ in een labo.

Productie en inspectie

Petzl’s productiesites bevinden zich in Crolles, Eybens en Rotherens (Frankrijk) en in Rawang (Maleisië). Lange termijn samenwerkingen met leveranciers uit Europa en Azië vullen deze productie-infrastructuur aan. De kwaliteit wordt in elke stap van het productieproces gecontroleerd aan de hand van auto-inspectie en menselijke inspectie op de cruciale punten. Deze inspecties worden nog verder aangevuld met een finale, individuele inspecties voor elk product.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.