Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

EAGLE CREEK

Eagle Creek werd opgericht in de San Jacinto bergen te Californië door Nona en Steve Barker. Zij hadden daar een kleine buitensportwinkel ‘Mountain People’ en hadden als doel hoog kwalitatieve reistassen te maken die reizen eenvoudiger en aangenamer zouden maken. Naar hun mening hoort een reiziger geen enkele gedachte te verspillen aan zijn bagage, maar wel aan het maken van speciale, goede herinneringen.

Lees meer

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

EAGLE CREEK

Eagle Creek heeft een uitgebreide collectie aan duffels, dagrugzakken, reisaccessoires en speciale inpakoplossingen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten ligt de focus nog steeds sterk op een lange levensduur, duurzaamheid, organisatie en beperking van het gewicht.

Milieuvriendelijkheid

Eagle Creek hecht veel belang aan het produceren van zijn goederen op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Hiertoe gebruiken ze innovatieve, gerecycleerde materialen en zoeken ze naar andere manieren om hun voetafdruk verder te verkleinen. Alle producten zijn PVC-vrij en meer dan 60% van de Eagle Creek reistassen is gemaakt met bluesign-gecertificeerde stoffen. Bovendien blijft Eagle Creek een hoge kwaliteit garanderen: het is hun hoogste prioriteit om producten te maken die lang meegaan en niet na een korte periode al op het stort belanden.

Teruggeven over de hele wereld

Voor alles dat we krijgen van de gemeenschappen die we bezoeken tijdens onze reizen moeten we ook iets teruggeven. Eagle Creek werkt samen met verschillende humanitaire initiatieven om levens ten goede te veranderen – een land, een stad of een persoon per keer. Een voorbeeld van zo’n initiatief is het Adventure Travel Conservation Fund dat een duurzame groei van de toerisme industrie ondersteund door lokale projecten te financieren die culturele en natuurlijke bronnen beschermen. Het zijn uiteindelijk deze bronnen die het avontuurlijk toerisme ondersteunen!

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.