Dazer II Honden Afweer

DE BERGHUT
DI102

Dazer II Honden Afweer

DE BERGHUT
DI102
€ 52,95

Meer informatie

De Dazer houdt bijtgrage honden op afstand. Angst voor honden verdwijnt; een druk op de knop van het zendertje en de boze hond maakt rechtsomkeert. Met de Dazer ben je als het ware tot op de tanden bewapend tegen aanvallende honden en word je niet gebeten.
De Dazer helpt ook bij hondenangst en kattenfobie. Hij is te gebruiken om bij confrontaties angst voor honden en katten te overwinnen. Een hardnekkige hondenfobie of een problematische kattenangst behoort met de Dazer zo goed als zeker tot het verleden.
Ook is hij zeer geschikt om overmatig hondengeblaf te verminderen. Daardoor neemt de leefbaarheid en de buur(t)vriendelijkheid toe. De Dazer wordt bovendien ook vaak gebruikt door mensen met honden en katten om gedragscorrecties van het huisdier te optimaliseren.
Dit apparaat is ideaal voor wandelaars, joggers, fietsers en vogelliefhebbers. Maar ook voor postbodes, bezorgers, krantenjongens, meteropnemers, politie, deurwaarders, dierenartsen, huisartsen, makelaars en de tuinman.
Het zendertje van de Dazer werkt op een vervangbare 9 volt alkaline batterij. Deze is goed voor ruim 1000 keer een signaal ofwel 3 à 4 jaar gebruik. Vaak nog langer.
Hij geeft een ultrasone geluidstrilling en is voor mensen niet hoorbaar. Bij normaal gebruik onschadelijk voor huisdieren. Werkt niet bij getrainde en dove honden.

Specificaties


  • Gewicht: 122g incl batterij
  • Afmetingen: 11 x 5 x 3 cm

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.