Filteren op

Prijs
Merk
Filter

Offer a gift card

  

Haken

Klimhaken kopen

Voor het kopen van klimhaken bent u bij De Berghut op de juiste plaats. Als speciaalzaak voor trekking, alpinisme en sportklimmen bieden wij de meest uiteenlopende klimmaterialen aan. Om bij het klimmen te zekeren zijn klimhaken nodig. In klimhallen en op veel rotsen bevinden zich al haken. Daarom heeft u als klimmer vaak geen uitgebreide collectie klimhaken nodig. Toch kan het fijn zijn om een aantal haken...
Lees meer

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Haken

Klimhaken kopen

Voor het kopen van klimhaken bent u bij De Berghut op de juiste plaats. Als speciaalzaak voor trekking, alpinisme en sportklimmen bieden wij de meest uiteenlopende klimmaterialen aan. Om bij het klimmen te zekeren zijn klimhaken nodig. In klimhallen en op veel rotsen bevinden zich al haken. Daarom heeft u als klimmer vaak geen uitgebreide collectie klimhaken nodig. Toch kan het fijn zijn om een aantal haken mee te nemen op uw beklimmingen en expedities. Om goed voorbereid te zijn in noodsituaties is het verstandig om klimhaken te kopen.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

Soorten klimhaken

De verschillende soorten klimhaken die u bij onze klimwinkel kunt kopen zijn in drie groepen onder te verdelen. Slaghaken vormen de eerste groep, in ons online assortiment vindt u deze onder de naam ′haken′. Daarnaast verkopen we kleefhaken en plaquetten die met een spits vastgezet worden. De laatste groep klimhaken zijn de voortbewegingshaken. Deze blijven op een richel hangen en worden gebruikt bij artificieel klimmen. Met name de slaghaken zijn handig om te kopen, omdat deze nuttig kunnen zijn in een noodsituatie. De andere haken bevinden zich vaak al op de rots of sowieso al op de klimmuur.

Bekijk het assortiment om klimhaken te kopen

Wilt u direct klimhaken kopen? Bekijk dan ons online assortiment met haken van het merk Camp. Zo zijn er universele pitonhaken van carbonstaal en platte slaghaken van gehard staal. De V-vormige Piton Corner is gemaakt van gehard staal en verkrijgbaar met een lengte van 105 en 145 mm. Bestelt u online klimhaken? Bestellingen vanaf ı 50,- worden gratis thuis geleverd. Breng voor meer uitleg en advies door onze deskundige medewerkers een bezoek aan onze winkel in Hamme. U vindt hier nog veel ander essentieel klimmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan stevige klimschoenen. Uiteraard is het ook steeds mogelijk om contact met ons op te nemen.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.