Dé klimwinkel van Oost-Vlaanderen 

De Berghut is dé klimwinkel van Oost-Vlaanderen. In onze winkel ontdekt u de wereld van het alpinisme en sportklimmen. Onze bevlogen medewerkers zijn zelf groot liefhebber van de buitensport en dat merkt u. Met veel verstand van zaken voorzien wij u van advies over ons ruime assortiment aan benodigdheden voor sportklimmen en alpinisme. U vindt hier alles wat u maar zoekt, van afdalers tot karabiners, van klimgordels tot ijshaken, van stijgijzers tot klemblokken. Maar ook rugzakken, kleding, slaapmateriaal, schoenen en nog veel meer. Wij zijn dan ook niet voor niets de gespecialiseerde klimwinkel van Oost-Vlaanderen.

14 dagen retourrecht
Webshop én fysieke winkel
Gratis levering vanaf 50 euro

Het assortiment van onze klimwinkel 

Bij sportklimmen en alpinisme komt een hoop kijken, dat merkt u al snel bij een bezoek aan onze winkel. Gelukkig weten wij als ervaren bergbeklimmers exact wat u allemaal nodig heeft. Bij De Berghut, dé klimwinkel van Oost-Vlaanderen, helpen wij u dan ook graag aan de juiste benodigdheden voor bergbeklimmen. Bij sportklimmen en alpinisme horen veel benodigdheden, zoals afdalers, haken, helmen, hoofdlampen, ijshaken, karabiners, katrollen, klemblokken, klettersteigset, klimgordels, klimgrepen, klimschoenen, klimtouwen, magnesium, pikkels, stijgijzers en stijgklemmen. Ontdek het in ons uitgebreide assortiment.

Kleding en slaapmateriaal voor alpinisme en sportklimmen

In de klimwinkel van Oost-Vlaanderen vindt u naast klimbenodigdheden natuurlijk ook kleding en slaapmateriaal voor alpinisme en sportklimmen. We geloven in goed voorbereid op pad gaan, zeker in de bergen. Daarom vindt u in onze winkel de ideale kleding voor alpinisme en sportklimmen. Denk aan afritsbare broeken, fleece vesten, technisch ondergoed, softshells, lichtgewicht jassen, getten, handschoenen, wandelschoenen en hoofddeksels. Maar ook kwalitatief slaapmateriaal en andere reisbenodigdheden, zoals een goede rugzak, ontbreken niet in deze klimwinkel in Oost-Vlaanderen.

Bezoek de winkel voor sportklimmen en alpinisme

Bezoek onze winkel voor sportklimmen en alpinisme in Hamme. Wij voorzien u graag van professioneel advies over de juiste klimbenodigdheden. Bekijk ook het uitgebreide assortiment online. Vanaf 50 euro leveren wij uw artikelen gratis aan huis in België, Nederland en Luxemburg. Tot 14 dagen na aankoop kunt u de artikelen retourneren bij De Berghut, dé klimwinkel van Oost-Vlaanderen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Loading...