Prijs
Merk
Filter

Boeken en topografische kaarten

In de boekenafdeling van De Berghut vind je naast wandelgidsen en klimtopo′s ook topografische kaarten van o.a. België (NGI kaarten), Frankrijk (IGN kaarten), Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Droom je van op tocht te gaan, maar heb je nog geen bestemming of route in gedachte? Dan kun je tussen onze boeken zeker wat inspiratie vinden!

Onze boeken en topografische kaarten staan gesorteerd per land. Zoek je een gids of kaart voor een land dat niet in de lijst staat, kan je eerst eens bij ′overige′ kijken. Neem gerust contact met ons op als je het daar ook niet vindt. Dan kijken wij even in onze voorraad en indien we het niet op voorraad hebben, kunnen we altijd kijken of bijbestellen mogelijk is.

Topografische kaarten

Hoewel tegenwoordig bijna iedereen een GPS heeft of zijn smartphone als GPS gebruikt, zijn topografische kaarten nog steeds van cruciaal belang. Je hebt immers niet altijd en overal bereik en een route plannen op dat kleine scherm is nu ook weer niet zo leuk. Naast de NGI kaarten van België en de IGN kaarten van Frankrijk hebben we ook topografische kaarten van o.a. Zwitserland, Duitsland (Alpenvereinskarte), Oostenrijk (Alpenvereinskarte) en Italië (Tabacco). Kan je de topografische kaart die je zoekt niet vinden? Of zoek je nog naar kaarten voor een bepaalde regio? Contacteer ons gerust! Wij helpen je met plezier verder in je zoektocht.

Wandelgidsen

Naast topografische kaarten heeft De Berghut ook verschillende wandelgidsen in zijn aanbod. Dat gaat van gidsen van de Grote Routepaden in zowel België als in het buitenland tot gidsen van specifieke trektochten. Denk dan maar aan de Kungsleden in Zweden, de Laugavegur trail in IJsland, maar ook aan klassiekers zoals de Tour du Mont Blanc. Daarnaast heeft De Berghut ook boeken die een overzicht geven van verschillende trektochten. Zodat je thuis kan beginnen dromen van je toekomstige tochten.

Klimtopo′s

De collectie klimtopo′s van De Berghut bestaat uit zowel klimtopo′s voor de Belgische rotsmassieven als klimtopo′s voor rotsklimroutes in o.a. Frankrijk, Italië en Spanje. Ook van het befaamde Fontaine Bleau heeft De Berghut verschillende gidsen. Naast klimtopo′s voor rotsklimmen en boulderen zijn er natuurlijk ook verscheidene topo′s voor alpine beklimmingen in o.a. Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Kan je de juiste topografische kaart of gids niet vinden?

Contacteer ons gerust wanneer je de gewenste topografische kaart of gids niet kan vinden. Dan kijken wij eens in onze voorraad en indien we het niet hebben, kunnen we altijd opzoeken of bijbestellen mogelijk is. Kom gerust langs indien je graag wat uitgebreider door ons aanbod boeken en kaarten gaat of eens wilt nakijken of een topografische kaart toch zeker de nodige regio weergeeft.

Lees meer..

Koopjes

Koopjes

Cadeaukaart kopen

berg afbeelding
Loading...