Disco 15 - Regular - Chai
Disco 15 - Regular - Chai
Vorige keyboard_arrow_left
Volgende keyboard_arrow_right
Disco 15 - Regular - Chai
Disco 15 - Regular - Chai

Disco 15 - Regular - Chai

€ 359,99

Aantal

Laatste items in voorraad

Meer informatie

De Disco heeft het Classic Spoon-silhouet voor ultiem zijslaapcomfort. Zodat kampeerders de hele nacht comfortabel van positie kunnen wisselen.

De Disco bevat een set Thermo Grill-ventilatieopeningen op de borst voor een nauwkeurig afgestemde temperatuurregeling en een betere slaapervaring. Elke Grill heeft een binnen- en buitenritssluiting met een tochtblokkerende tussenlaag, waardoor verschillende configuraties mogelijk zijn om de temperatuur van de slaapzak in te stellen zonder directe blootstelling aan koude lucht. De tochtkraag bij de halslijn heeft een nieuw ontworpen vorm om de slaaptemperatuur verder te optimaliseren. Ingestopt blokkeert de tochtkraag elke kou terwijl hij het comfort van uw bed thuis nabootst. Als het naar buiten wordt geduwd, helpt het overtollige warmte onmiddellijk af te voeren.

Ten slotte heeft de Disco schotten geïsoleerd met waterbestendig, RDS-gecertificeerd dons, verticaal langs de romp geplaatst voor comfort en horizontaal uitgelijnd onder de taille om donsmigratie te voorkomen.

Specificaties


  • Gewicht: 1300g
  • Temp: -3 / -9 / -28°C
  • Lengte persoon: Regular 183cm
  • Vulkracht: 650fp
  • Materiaal Buitenkant: 100% Recycleerd Polyester Ripstop
  • Materiaal Binnekant: 100% Recycleerd Polyester Ripstop

Specificaties

Gewicht: 1300

Limiettemperatuur: -10°C t.e.m. -6°C

Referentie: SZ248.REG

Klantbeoordeling 4.6/5

Loading...