Filteren op

Categorieën
Prijs
Merk
Maten
Filter

Offer a gift card

  

Technisch Ondergoed

Technisch ondergoed zorgt er voor dat transpiratie van het lichaam wordt afgevoerd, daarnaast moet het ook de lichaamswarmte vasthouden. Het is dus belangrijk dat een materiaal wordt gekozen dat goed vocht opneemt en doorgeeft want natte kledij zorgt voor afkoeling. Zo is het dragen van katoen geen goede keuze. Katoen neemt weliswaar goed vocht op, maar zal dit vasthouden waardoor het traag droogt en het lichaam zal afkoelen....
Lees meer

Er zijn 44 producten.

Item 1-24 van 44 in totaal item(s)

Technisch Ondergoed

Technisch ondergoed zorgt er voor dat transpiratie van het lichaam wordt afgevoerd, daarnaast moet het ook de lichaamswarmte vasthouden. Het is dus belangrijk dat een materiaal wordt gekozen dat goed vocht opneemt en doorgeeft want natte kledij zorgt voor afkoeling. Zo is het dragen van katoen geen goede keuze. Katoen neemt weliswaar goed vocht op, maar zal dit vasthouden waardoor het traag droogt en het lichaam zal afkoelen.

Synthetisch VS Merinowol

In grote lijnen is het voordeel van synthetisch dat het sneller droogt en dat het minder fragiel is. Merinowol is dan weer warmer en is van nature antibacterieel waardoor je minder snel last hebt van onaangename geurtjes. De wol die gebruikt wordt in technisch ondergoed is bovendien erg fijn waardoor deze niet jeukt zoals de klassieke wollen truien van vroeger.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.