Filteren op

Prijs
Merken
Size
Filter

Offer a gift card

  

Per paar

Wandelstokken worden best per paar gebuikt. Ze dienen niet enkel om bij het dalen de belasting op de knieën te verminderen, maar zorgen ook voor gevoelige energiebesparing en ontlasting van de beenspieren bij het stijgen. Daarnaast bezorgen ze je ook meer evenwicht in lastig terrein.

Verschillende modellen wandelstokken

Er bestaan erg veel verschillende modellen wandelstokken met verschillende handvaten, verschillend afstelsysteem, wel of geen demper, uit aluminium of carbon vervaardigd, ...
* Betreft afstelsysteem maakt de nieuwe generatie wandelstokken gebruik van een snel kliksysteem in plaats van het klassieke los- en vastdraaien.
* Handgrepen zijn er in alle vormen en maten. De verlengde handgreep is een meerwaarde voor wie meer technische bergwandeltochten maakt in steiler terrein. De kurken handgrepen zitten aangenamer, zeker voor wie snel zweethanden heeft.
* Een aantal stokken is beschikbaar met demper onderaan. Deze demper is vooral interessant voor mensen met gevoelige gewrichten die hun polsen en ellenbogen wat willen beschermen.
* Daarnaast zijn een aantal modellen als 'light' of als 'strong' versie beschikbaar, de keuze hierbij is afhankelijk van je lichaamsgewicht.
* Trek je er vaak met het vliegtuig op uit of is gewicht belangrijker, dan zijn de opvouwbare modellen zeker handiger weg te bergen in je bagage.
Als je nog specifieke vragen hebt, kan je ons altijd contacteren via het contactformulier of telefonisch op 052 47 85 22.

Tipbeschermers, wandeltoppen of sneeuw rozetten kunnen als aparte onderdelen worden verkregen en gemonteerd. Hier vind je ze terug.

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)
Distance FLZ Poles
Snel bekijken

Distance FLZ Poles

BLACK DIAMOND

Beperkt beschikbaar

Prijs € 130,00
Distance Carbon Z
Snel bekijken

Distance Carbon Z

BLACK DIAMOND

Beperkt beschikbaar

Prijs € 140,00
Trail
Snel bekijken

Trail

BLACK DIAMOND

uitverkocht

Prijs € 85,00
W Trail
Snel bekijken

W Trail

BLACK DIAMOND

op vooraad

Prijs € 85,00
Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

KBF-lid?

Recht op 10% KORTING

Contacteer ons voor uw kortingscode via telefoon: 052 47 85 22 of mail: info@berghut.be