Filteren op

Categorieën
Prijs
Merk
Maten
Filter

Offer a gift card

  

Wandelstokken

Wandelstokken kopen

Het kopen van wandelstokken zorgt ervoor dat u beter in balans blijft. Daarnaast ontlasten deze stokken de gewrichten. Zeker voor trektochten met een (zware) rugzak of voor tochten met veel afdalingen zijn wandelstokken interessant, omdat ze uw gewrichten en dus ook knieën wat ontlasten. Op deze manier hoeft u zich minder zorgen te maken en kunt u meer genieten van de tocht. Heeft u snel last van...
Lees meer

Er zijn 28 producten.

Item 1-12 van 28 in totaal item(s)
Camp Pole Tip
Snel bekijken

Camp Pole Tip

CAMP

op vooraad

Prijs € 7,95
Z-Pole Snow Basket
Snel bekijken

Z-Pole Snow Basket

BLACK DIAMOND

op vooraad

Prijs € 10,00
Pico - Pole Blue
Snel bekijken

Pico - Pole Blue

VANGO

op vooraad

Prijs € 20,00
Backcountry 3.0
Snel bekijken

Backcountry 3.0

CAMP

op vooraad

Prijs € 49,95

Wandelstokken

Wandelstokken kopen

Het kopen van wandelstokken zorgt ervoor dat u beter in balans blijft. Daarnaast ontlasten deze stokken de gewrichten. Zeker voor trektochten met een (zware) rugzak of voor tochten met veel afdalingen zijn wandelstokken interessant, omdat ze uw gewrichten en dus ook knieën wat ontlasten. Op deze manier hoeft u zich minder zorgen te maken en kunt u meer genieten van de tocht. Heeft u snel last van kniepijn of behoudt u lastig evenwicht? Dan kan het kopen van een paar wandelstokken echt het verschil maken tussen afzien en genieten.

Systemen van wandelstokken

Tegenwoordig zijn er in grote lijnen twee systemen op het vlak van het samenvouwen van de wandelstokken. Bij het meest bekende systeem schuiven de stokken in elkaar. Daarnaast zijn er wandelstokken die samenvouwen, op dezelfde manier als tentstokken. Dit laatstgenoemde systeem is vooral interessant voor wie zijn stokken in de rugzak wil kunnen opbergen. Bedenk daarom voorafgaand aan het kopen van wandelstokken hoe u de stokken gebruikt en welk systeem uw voorkeur heeft.

Onderdelen voor wandelstokken kopen

De Berghut verkoopt wandelstokken per paar, maar ook enkele stokken per stuk. Naast wandelstokken van hoogkwalitatieve merken als Black Diamond, Leki en Camp, koopt u bij onze klimwinkel ook bijbehorende onderdelen voor wandelstokken. Denk bijvoorbeeld aan beschermschoteltjes voor wandelingen in de sneeuw. Wandelt u veel op verharde wegen? Kies dan voor een trekking pole tip protector, waarmee de stok extra grip krijgt en minder lawaai veroorzaakt.

Direct online wandelstokken kopen

Heeft u advies nodig over welke wandelstokken passen bij uw buitensportactiviteiten? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Hamme of neem contact op met onze klantenservice. Weet u al exact welke wandelstokken u wilt kopen? Bestel de stokken dan meteen online via onze webshop. Wij bezorgen gratis thuis bij bestellingen vanaf ı 50,-. U vindt ook al het andere materiaal voor uw trektocht bij ons, zoals kwalitatieve trekschoenen.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.