Filteren op

Categorieën
Prijs
Merk
Maten
Filter

Offer a gift card

  

Stijgijzers

Op vlak van binding zijn er drie verschillende groepen stijgijzers: volledig met riemen, half-automatisch en volledig automatisch. De binding volledig met riemen heeft als voordeel dat die ook met een wandelschoen type B/C gebruikt kan worden. Terwijl voor een half-automatische stijgijzer je schoenen uitgerust moeten zijn met een richeltje aan de hiel waar de stijgijzer opgeklikt kan worden, dit is in principe aanwezig op...
Lees meer

Er zijn 25 producten.

Item 1-24 van 25 in totaal item(s)
Serac Clip Crampon
Snel bekijken

Serac Clip Crampon

BLACK DIAMOND

op vooraad

Prijs € 170,00
Spiky Plus  Maat 3   79530...
Snel bekijken

Spiky Plus Maat 3 79530 KOOPJE

PETZL

Beperkt beschikbaar

Normale prijs € 29,50 Prijs € 18,00
  • -€ 11,50
  • -€ 11,50

Stijgijzers

Op vlak van binding zijn er drie verschillende groepen stijgijzers: volledig met riemen, half-automatisch en volledig automatisch. De binding volledig met riemen heeft als voordeel dat die ook met een wandelschoen type B/C gebruikt kan worden. Terwijl voor een half-automatische stijgijzer je schoenen uitgerust moeten zijn met een richeltje aan de hiel waar de stijgijzer opgeklikt kan worden, dit is in principe aanwezig op wandelschoenen vanaf type C. De volledig automatische stijgijzers worden voornamelijk voor ijsklimmen gebruikt. Stijgijzers voor het ijsklimmen hebben dikwijls slechts één punt aan de tip (monopoint) of de mogelijkheid om de punten aan de tip te vervangen tot een monopoint.
Indien je gaat wandelen in een streek waar de paden wel eens verijst durven zijn, is het interessant om een zoolovertrek met spijkers in je rugzak te steken. Deze geven een heel goede grip op ijzig terrein en zorgen er dus voor dat je ook op een verijsd bospad aangenaam kan wandelen zonder schrik om uit te schuiven. Deze zoolovertrekken vind je in de categorie ′antislip′.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.