Filteren op

Categorieën
Prijs
Merk
Maten
Filter

Offer a gift card

  

Schoenen kinderen

Wandelschoenen voor kinderen

Bent u op zoek naar wandelschoenen voor kinderen? De Berghut verkoopt kwalitatieve wandelschoenen van Jack Wolfskin en Meindl voor jonge berggeiten. Wij verkopen kinderschoenen voor wandelen op het strand, in de bossen of in de bergen vanaf maat 26. Vroeg geleerd is oud gedaan! Brengt u de liefde voor wandelen, hiken en trekking al op jonge leeftijd van uw kinderen over? Dan mogen goede...
Lees meer

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Schoenen kinderen

Wandelschoenen voor kinderen

Bent u op zoek naar wandelschoenen voor kinderen? De Berghut verkoopt kwalitatieve wandelschoenen van Jack Wolfskin en Meindl voor jonge berggeiten. Wij verkopen kinderschoenen voor wandelen op het strand, in de bossen of in de bergen vanaf maat 26. Vroeg geleerd is oud gedaan! Brengt u de liefde voor wandelen, hiken en trekking al op jonge leeftijd van uw kinderen over? Dan mogen goede wandelschoenen voor uw kinderen zeker niet ontbreken.

Waarom wandelschoenen voor kinderen kopen?

Net als voor volwassenen, is het voor kinderen ook belangrijk om op goede wandelschoenen te lopen. Wandelen op slechte of onjuiste kinderschoenen kan leiden tot blaren, krampen en zere voeten. Daar komt bij dat kinderen nog groeien en dat er met slechte schoenen gewrichtsproblemen en blessures kunnen ontstaan. Goede wandelschoenen geven stabiliteit en stevigheid en helpen zo bij het ondersteunen van de voeten en enkels van kinderen. Onze klimwinkel biedt ook sneeuwlaarzen aan voor kinderen, indien u van plan bent om samen een sneeuwwandeling te maken.

Bekijk ons assortiment aan kinderschoenen

Wilt u wandelschoenen voor kinderen kopen? Breng dan een bezoek aan speciaalzaak De Berghut in Hamme. Of bekijk het assortiment aan kinderwandelschoenen van Jack Wolfskin en Meindl meteen online. Wij leveren gratis aan huis vanaf ı 50,-. Heeft u vragen over de juiste schoenen voor uw kind? Stel ze gerust, onze deskundige medewerkers helpen u graag. Neem snel contact met ons op! Bent u ook op zoek naar goede wandelschoenen voor uzelf? Bekijk dan onze wandelschoenen voor dames en heren.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.