Filteren op

Categorieën
Prijs
Merk
Gewicht
g g
Inhoud
L L
Geslacht
Filter

Offer a gift card

  

Klimrugzakken

Klimrugzakken kopen

Bij het kopen van klimrugzakken komt veel kijken. De juiste rugzak voor tijdens het klimmen vraagt om specifieke, goed doordachte eigenschappen. Gelukkig zijn topmerken als Osprey, Mammu en, Millet specialist in het maken van rugzakken voor bergbeklimmen, ijsklimmen, sportklimmen of andere vormen van (extreem) alpinisme. En dat zijn precies de klimrugzakken die u kunt kopen bij speciaalzaak De Berghut....
Lees meer

Er zijn 32 producten.

Item 1-12 van 32 in totaal item(s)
Ultra 35 - White
Snel bekijken

Ultra 35 - White

SAMAYA

Beperkt beschikbaar

Prijs € 500,00

Klimrugzakken

Klimrugzakken kopen

Bij het kopen van klimrugzakken komt veel kijken. De juiste rugzak voor tijdens het klimmen vraagt om specifieke, goed doordachte eigenschappen. Gelukkig zijn topmerken als Osprey, Mammu en, Millet specialist in het maken van rugzakken voor bergbeklimmen, ijsklimmen, sportklimmen of andere vormen van (extreem) alpinisme. En dat zijn precies de klimrugzakken die u kunt kopen bij speciaalzaak De Berghut. Met een overvloed aan klim- en alpinefuncties dragen klimrugzakken bij aan uw klimplezier en comfort.

De eigenschappen van klimrugzakken

Klimrugzakken verschillen in diverse opzichten van trekkingrugzakken, dagrugzakken of reistassen. Vaak draagt u dit type rugzak hoog op de rug, zodat u toegang tot de klimgordel en onbeperkte bewegingsvrijheid houdt. Tegelijkertijd is de ene klimrugzak de andere niet. Maakt u eendaagse beklimmingen? Dan volstaat een klimrugzak met kleine inhoud voor het dragen van de noodzakelijke uitrusting, zoals drinken, voeding en klimkleding. Veeleisende (meerdaagse) alpine beklimmingen vragen juist weer om een heel ander soort klimrugzak, met bijvoorbeeld ski-bevestigingslussen.

Welke klimrugzak moet ik kopen?

Vraagt u zich af welke klimrugzak u het beste kunt kopen? Wij denken graag met u mee. Allereerst is het goed om te bepalen wat voor type klimmer u bent. Dit is van invloed op de benodigde grootte van de klimrugzak, maar ook op gewenste technische eigenschappen van de tas. Bij onze klimwinkel koopt u klimrugzakken van 12 tot 60 liter. Wilt u persoonlijk advies over welke klimrugzak het beste bij u past? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Hamme en probeer verschillende rugzakken uit.

Direct klimrugzakken kopen

Wilt u direct klimrugzakken kopen? Bekijk dan nu ons assortiment aan rugzakken in de webshop. Dankzij onze uitgebreide productinformatie vergelijkt u eenvoudig rugzakken met elkaar. Bestel uw klimrugzak eenvoudig online. Wij bezorgen rugzakken vanaf ı 50,- gratis thuis. U kunt bij ons ook klimrugzakken huren.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.