Powerchimp 4A KOOPJE

POWERTRAVELLER
VE133
  • -€ 20,95

Powerchimp 4A KOOPJE

POWERTRAVELLER
VE133
€ 59,95
€ 39,00 € 20,95 korting
Laatste items in voorraad

Meer informatie

De Powerchimp 4A is een handige accessoire in de serie van Powertraveller. De Accu Pack kan op twee verschillende manieren gebruikt worden. Als eerste kan je via de Powerchimp 4A oplaadbare AA- een AAA batterijen herladen. Hiermee heb je altijd opgeladen batterijen. Standaard kun je AA-batterijen in de Powerchimp 4A plaatsen. In combinatie met het speciale hulpstukje (in een klein vakje in de onderkant van de Accu Pack) maak je de Powerchimp 4A geschikt voor AAA-batterijen.
Als tweede optie kun je de Powerchimp 4A ook als externe USB Accu Pack gebruiken. De Powerchimp heeft een standaard USB output, geschikt voor het opladen van alle compactere USB apparaten, zoals smartphones, MP3-spelers en e-readers. Bijvoorbeeld kan een iPhone tot ongeveer 80% opgeladen worden via deze Accu Pack.
De Powerchimp 4A zelf kan opgeladen worden via de USB output van de PC, via het stopcontact (met een USB lader), via de sigarettenaansteker in de auto (Power Car Plug) of via een draagbaar zonnepaneel.
De behuizing van de Powerchimp 4A is ontzettend handig. Het stijlvolle, zwarte rubber is geribbeld, wat zorgt voor goede grip. Om de batterijen in de Powerchimp te plaatsen of deze te verwijderen, schuif je het apparaat heel simpel open. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht van de Accu Pack kun je deze heel makkelijk altijd en overal meenemen.

- mAh: 1800
- Batterij-type: Ni-MH - Capaciteit: AA 1800mAh 1.2V
- Voltage: USB 5V

Inclusief:
Powerchimp 4A charger unit
2 x AAA adaptor buizen
AAA 4-weg adapter
USB naar micro USB connectiekabel
Micro USB naar female USB output kabel
4 x AA oplaadbare batterijen

Voorbeeld:
2x MP3 speler (+/-800 mAh) opladen
1x Smartphone (+/-1500 mAh) opladen
85% E-Reader (+/-2000 mAh) opladen
Tablet (+/-7000 mAh) is niet mogelijk om op te laden

Werkt voor:
iPhones / Smart Phones / Mobile telefoons / iPods / MP3 / MP4 / PSP / Hand Spelconsoles / GPS / hoofdzaklampen / batterijen / ...

Specificaties


  • Gewicht: 76g (zonder batterijen) 176g (met batterijen)
  • Afmetingen: 65 x 98 x 22 mm
Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.