Streek GR Heuvelland

GROTE ROUTEPADE
TP120

Streek GR Heuvelland

GROTE ROUTEPADE
TP120
€ 20,50
Laatste items in voorraad

Meer informatie

125 km bewegwijzerde wandelpaden op en rond de heuvels van de Westhoek vormt de geel-rode draad van deze topogids. Je ontdekt een uniek wandelgebied met authentieke dorpjes, panoramische vergezichten en ongestoorde natuurgebieden.
De Streek-GR Heuvelland beklimt een aantal typische toppen uit de regio. Casselberg, Zwarteberg, Rodeberg, Scherpenberg en Catsberg zijn de meest bekende, maar je kan op deze route ook nog een paar ware ontdekkingen doen zoals de Recolletenberg nabij Cassel, de Kokereelberg in Boeschepe of de Hutteberg in Ploegsteert. Tussen al dat klimmen en dalen door steken ook een aantal rustiger stukken, vaak door ware natuurgebieden die niet zo bekend zijn, zoals de Broekelzen in Westouter of De Breemeersen in Nieuwkerke.
De wandelgids bevat een nauwkeurige routebeschrijving met uitgebreide toeristische en streekinformatie. De route is ingetekend op topografische kaarten (1/50 000). Alle relevante buslijnen in België en Noord-Frankrijk zijn opgenomen.
In de topogids vind je een uitgebreide lijst met overnachtingsadressen langs de route. Ideaal om een meerdaagse trekking te plannen. Of toch liever een lus wandeling? De GR-vrijwilligers werkten 8 dagstappers uit op basis van de nieuwe Streek-GR!

Uitgave 2012.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.