30 jaar Conero GTX van AKU

Conero 30 GTX is niet alleen een wandelschoen van uitstekende kwaliteit, maar een unieke en 'once-in-a-lifetime' ervaring.

30 jaar na de geboorte van de Conero GTX viert AKU, in samenwerking met ontwerper Pier Callegarini, het historische model met een speciale, beperkte en in Italië gemaakte editie in drie kleurvarianten. Elke kleur drukt een specifieke waarde uit. Ontdek hieronder de drie kleuren en hun waarden!

Traditie

Traditie

WT432.BBBE

CONERO 30 GTX is een in Italië gemaakte schoen met ervaring, passie, expertise en hoogwaardige grondstoffen, geselecteerd volgens even hoge normen. AKU werd 40 jaar geleden opgericht door Galliano Bordin, een schoenmaker uit Montebelluna in de provincie Treviso. Na al die jaren assembleert AKU nog steeds de meeste van zijn modellen met behulp van ambachtelijke technieken, met respect voor een oude productietraditie, de basis van de kwalitatieve waarde van een product dat voorbestemd is om lang mee te gaan.

Traditie

Originaliteit

WT432.VIYE

Uitgerust met de historische Vibram Fourà-zool, ook gemaakt in 1992, viert de CONERO 30 GTX de onlosmakelijke samenwerking tussen Vibram en AKU, met name in de exclusieve en onherhaalbare gele versie die de exacte kleur van het beroemde merk weerspiegelt. Deze samenwerking bevestigt de voortdurende zoektocht van AKU naar technische partners en geavanceerde stilistische oplossingen om haar producten comfort, lichtheid, maximale prestaties en een origineel en onmiskenbaar ontwerp te garanderen.

Traditie

Omgeving

WT432.BLOR

Voor de CONERO 30 GTX gebruikt AKU, net als voor al zijn modellen, een gecertificeerd berekeningssysteem om de CO2-uitstoot gedurende de hele levenscyclus van de schoen te bepalen, met als doel de impact op het milieu te verminderen. AKU heeft zich altijd ingezet voor het zoeken naar de beste ontwerpoplossingen, gericht op het beperken van de milieubelasting en het bevorderen van verantwoord gebruik en hergebruik van hulpbronnen, met het oog op de circulaire economie.

Het ontstaan van de AKU Connero

Begin jaren 90: Galliano Bordin is de oprichter van een bedrijf dat zijn reputatie opbouwt als fabrikant van hoogwaardige bergschoenen met een bijzondere flair voor innovatie. Pier Callegarini is een jonge ontwerper uit Treviso aan het begin van zijn carrière. De twee leerden elkaar kennen en hun samenwerking resulteerde in de eerste versie van de Conero GTX. Een derde partner voegde nog meer waarde toe aan deze unie: Vibram. AKU kende Vibram meteen een centrale rol toe voor de betrouwbaarheid van zijn producten en het merk reageerde met Fourà, de speciale zool gemaakt voor het Conero GTX-model. Het verhaal van Conero is een voorbeeld van hoe het succes van een product ook wordt afgemeten aan de emotie die het jaren later nog steeds oproept bij het publiek. Een bergschoen die is gemaakt om lang mee te gaan en een uitstekend comfortniveau te garanderen bij langdurig gebruik en een sobere stijl die zijn essentiële waarde vindt in de eenvoud van zijn lijnen.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.