X-Set 31 - (5pcs)
X-Set 31 - (5pcs)
X-Set 31 - (5pcs)
Vorige keyboard_arrow_left
Volgende keyboard_arrow_right
X-Set 31 - (5pcs)
X-Set 31 - (5pcs)
X-Set 31 - (5pcs)

X-Set 31 - (5pcs)

€ 121,00

Aantal

Laatste items in voorraad

Meer informatie

De X-Set 31 is een opvouwbaar kookset voor 2 personen en bevat een 2.8L X-Pot om te koken, 2 X-Bowls (600ml) and 2 X-Mugs (480ml).

De X-Pot is een kookpot die opvouwbaar is, zodat hij makkelijk op te bergen is in de rugzak. De pot combineert de warmteverdeling van aluminium en de flexibiliteit van silicone. De aluminium basis staat een snelle kooktijd toe, de hoge siliconen wanden maken het mogelijk om in de pot te roeren.
De X-Bowl is een lichtgewicht kom, die gemaakt is van flexibel siliconen materiaal naar Europese standaard. De kom heeft een sterke, krasvrije en snijvaste bodem, is bestand tegen hoge temperaturen en is helemaal plat op te bergen. Het materiaal is onbreekbaar en stevig en is makkelijk om uit te gieten door de flexibele vormen.
De X-Mug is een zeer lichte beker, die gemaakt is van flexibele siliconen en zo plat te maken is, dat hij makkelijk in je bagage past. De stijve ringen zorgen er voor dat de beker voldoende stevigheid heeft om hem goed te kunnen vastpakken en er uit te kunnen drinken. Het materiaal is onbreekbaar en licht in gewicht. De beker is bestand tegen hoge temperaturen en mag in de afwasmachine.
Specificaties


  • Gewicht: 660g

Referentie: CA168

Klantbeoordeling 4.6/5

Loading...