extra

Hier vindt u links naar pagina's met reisverhalen, materiaalinformatie, ... Ook de pagina betreft duurzaamheid vindt u hier.
Veel leesplezier!


Duurzaamheid

Duurzaamheid

Op deze pagina vind je extra info over zaken betreft duurzaamheid. Dit kan gaan over labels die gebruikt worden om aan te geven dat er bijvoorbeeld verantwoorde dons gebruikt is, of over een merk dat zich extra inzet voor het milieu.

Gore-Tex

Gore-Tex

Producten met Gore-Tex (zwart label) zijn waterdicht en winddicht, bovendien hebben ze een optimaal ademend vermogen. Deze eigenschappen worden bekomen door het Gore-Tex membraan dat zich middenin het textiel bevindt. Hier vindt u meer uitleg over dit membraan en de producten die met dit membraan gemaakt worden.

Futurlight

Futurelight

The North Face heeft FUTURELIGHT ontwikkeld op vraag van atleten naar een hogere ademend vermogen in het waterdicht materiaal zodat een regenjas bijvoorbeeld gedurende een hele tocht aangehouden kan worden, ook tijdens de bergop.

On

On

Maak hier kennis met ons laatst bijgekomen schoenenmerk: On.
Een merk geboren in Zwitserland dat voornamelijk gekend is voor zijn loopschoenen, maar ook lichte wandelschoenen in zijn aanbod heeft.

manaslu

Manaslu Expeditie 2019

In september 2019 ging Rudi op expeditie in Nepal voor en beklimmen van Manaslu, een berg van 8163 m. Op deze pagina vindt u het toen bijgehouden expeditieverslag met ook verscheidene foto's.

KBF-lid?

Recht op 10% KORTING

Contacteer ons voor uw kortingscode via telefoon: 052 47 85 22 of mail: info@berghut.be