Filteren op

Categorie

Merken

Prijs

€ 0 - € 60

ToebehorenEr zijn 19 producten

Subcategorieën

 • Accessoires
 • Regenhoezen

  Een rugzak is standaard, buiten enkele modellen, niet waterdicht. Het is dus aangeraden om je rugzak bij druilerige regen of fellere regenbuien te overtrekken met een regenhoes. Ook wanneer je door droge stoffige regio’s trekt, kan een regenhoes handig zijn om het stof buiten te houden.

  Verschillende modellen en maten

  Afhankelijk van het formaat van je rugzak zijn verschillende maten van regenhoezen beschikbaar. Trek je er met de fiets op uit of wil je op je wandeling ook in het donker zichtbaar zijn bij slecht weer, dan kan je opteren voor een regenhoes in een felle kleur.

 • Transporthoezen

  Start je je trekking met een vliegtuigreis of een lange internationale busreis dan is het aangeraden om je rugzak te beschermen met een transporthoes. Tijdens de bagage afhandeling gaat men immers niet altijd even zachtjes om met je rugzak en loshangende riempjes, schouderriemen of heupgordel durven dan wel eens geblokkeerd raken en scheuren. Het zou jammer zijn als je je mooi geplande reis zo in het water zou zien vallen. Als je dan ook weet dat het verpakken van je rugzak op de luchthaven al snel de helft of zelfs dezelfde kost als een transporthoes, die je meerdere malen kan gebruiken, dan is de keuze snel gemaakt.

 • Zijzakken