Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 15 - € 1065

Prices drop

KlimrugzakkenEr zijn 37 producten

Subcategorieën

  • Klimrugzakken

    Klimrugzakken zijn veelal slanke toploaders met een groot hoofdvak en verschillende bevestigingsmogelijkheden voor je klimmateriaal. De rugzakken hebben een eenvoudiger draagsysteem waardoor ze ook lichter in gewicht worden. De heupgordel is vaak afneembaar of omkeerbaar waardoor hij geen hinder vormt wanneer je een klimgordel draagt. De Alpine klimrugzakken hebben meestal nog extra mogelijkheden voor het wegbergen van je touw, helm, stijgijzers, ijspikkel enz. Indien je op zoek bent naar een eenvoudige touwzak om je touw naar de rotsen te transporteren, moet je hier zijn.

    Pasvorm en comfort zijn ook belangrijk

    Ook voor een goede klimrugzak is het belangrijk dat hij mooi aanpast en comfortabel aanvoelt. Al onze modellen zijn dan ook opgevuld zodat je ze in de winkel kan uittesten.

  • Skirugzakken

    Onder deze rubriek catalogeren we enkel de rugzakken bedoelt voor free ride skiën, off road winter bergwandelen of sneeuwschoen wandelen. Deze modellen zijn voorzien van een airbagsysteem of hebben de mogelijkheid om er een op te monteren. Daarnaast hebben skirugzakken specifieke montage mogelijkheden voor ski’s, lawinemateriaal, sneeuwraketten of tourski materiaal.