Filteren op

Categorie

Merken

Reset this group

Prijs

€ 0 - € 135

Categorieën

Overzicht van producten van fabrikant JETBOIL

Jetboil

In 2001 brachten Dwight Aspinwall en Perry Dowst een revolutie teweeg in het koken in de buitenlucht door een snel, compact en efficiënt vuurtje te ontwerpen dat de wereld nog nooit gezien had: de allereerste Jetboil. Intussen zijn er al verschillende modellen op de markt en blijven de ‘Jetboil-ingenieurs’ zoeken naar innovatieve technologieën.

Jetboil


Het ingenieuze van Jetboil is dat ze de efficiëntie van hun vuurtjes sterk verhoogd hebben door de oppervlakte van de bodem van de pot te vergroten zonder dat deze meer plaats inneemt in je rugzak. Deze extra oppervlakte wordt bekomen aan de hand van een ‘Fluxring’: een ring met erg veel plooien, elke plooi zorgt voor een beetje extra oppervlakte dat warmte kan opnemen van de vlam en doorgeven aan de inhoud van de pot.


Controle zoals nooit voorheen


Jetboil vuurtjes kunnen erg nauwkeurig geregeld worden aan de hand van de spil die vier volledige omwentelingen kan maken waardoor je de brandstoftoevoer en dus ook de warmteafgifte kan regelen van licht sudderen tot volop koken. Je kan dus zowel perfect gekookte eitjes maken als snel water koken voor je koffie of thee.


Verpakking op zijn best


De vuurtjes zijn snel op te zetten, snel terug in te pakken en hebben geen kleine losse onderdelen. Bovendien is het pakvolume van de Jetboil kooksystemen erg klein wat ideaal is voor al wie op trektocht gaat.

Meer