Halo 28 JetForce-Fire Red

 BLACK DIAMOND

share

€ 1.050,00 incl. btw

Meer informatie

De Halo 28 JetForce is de ideale dagruzak met een innovatief airbag systeem, ideaal voor daguitstappen in de sneeuw of een beklimming van een couloir. Deze rugzak heeft een ingebouwd airbagsysteem, is oplaadbaar, reisvriendelijk en uiterst duurzaam. Op de rugzak kunnen je ski′s bevestigd worden wanneer men gaat hiken. Verder zijn er nog meerdere vakjes voorzien voor allerlei spullen veilig op te bergen.

Werking: In plaats van een cilinder met perslucht of wat anders beschikt de Jetforce over een ventilator die wordt aangedreven door een batterij. Die batterij blaast een ballon van 200 liter (da′s dus meer volume dan ABS en Mammut) op in ongeveer 3,5 seconden en blijft gedurende 3 minuten opblazen zodat de ballon hard blijft. Na drie minuten opblazen draait de ventilator van richting waardoor hij de hele ballon leegtrekt. Er kan dan potentieel een airpocket ontstaan als je onverhoopt toch onder de sneeuw van de lawine bent gekomen.

Foto:
A. PIEPS voert automatisch een zelfdiagnose bij elke opstart.
B. Reisvriendelijke, volledig oplaadbare lithium-ion batterij ondersteuning 4+ implementaties per lading.
C. Cordura airbag gemaakt uit prikbestendige materiaal en is gemakkelijk te herverpakken bij oefening.
D. Jet ventilator blaast de 200L airbag op in 3.5 seconden, en loopt automatisch leeg na 3 minuten om een potentiële luchtbel creëren.

Volume: S/M: 26L / M/L: 28L
Gewicht: S/M: 3300g / M/L: 3400g
Materiaal: 840D Ballistic Nylon, 210D Ripstop Nylon, 315D Cordura®

Video

3 andere producten in dezelfde categorie: