Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

WOOLPOWER

Woolpower produceert warm ondergoed uit hun in eigen huis ontwikkelde materiaal ‘Ullfrotté Orginal’. Dit materiaal werd in 1970 ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse strijdkrachten die op zoek waren naar warm, duurzaam en makkelijk te onderhouden ondergoed. Al Woolpower’s producten worden geproduceerd in hun eigen fabriek in Östersund, Zweden. Het zijn eerlijk geproduceerde producten die bovendien op de minst milieubelastende manier gemaakt zijn.

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

WOOLPOWER

Ullfrotté

Woolpower heette vroeger Ullfrotté en werd in 1969 opgericht in Östersund. Het bedrijf produceerde initieel voornamelijk nylon panty’s, totdat in 1972 de eerste kledingstukken van de zelf ontworpen wollen stof (Ullfrotté Original) werden geproduceerd.

De gehele productie onder één Zweeds dak

Uniek aan Woolpower is dat ze een erg korte productieketen hebben waarbij het meeste onder één dak plaatsvindt. Dit wil dus zeggen, nauwelijks uitstoot afkomstig van transport. Woolpower vervaardigd al zijn kledingstukken van garen tot afgewerkt product in zijn fabriek in Östersund, Zweden. Op deze manier hebben ze een goede controle over de productie en kunnen ze ervoor zorgen dat ze hun beloftes nakomen.

Recyclage van afvalmateriaal

Bij de productie van kledingstukken is er altijd wat afval. Woolpower verzamelt dit afval en maakt er andere producten van zoals bijvoorbeeld inlegzolen voor schoenen en zitkussens. De kleur van deze producten kan enigszins variëren afhankelijk van het materiaal dat er die dag gebruikt werd.

Makkelijk onderhoud met weinig wasbeurten

Wassen van kledij heeft een negatieve invloed op het milieu, er wordt veel water gebruikt en er komen zeepresten en microvezels in de natuur terecht. Aangezien Woolpower ondergoed uit wol vervaardigd is, geniet het van de antibacteriële functie van wol. Het ruikt niet snel en blijft lang fris aanvoelen, dikwijls is simpelweg luchten voldoende om het weer fris te maken. Het ondergoed moet dus niet vaak gewassen worden wat de impact op het milieu beperkt en ook gewoon makkelijk is in onderhoud.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.