LinksBanner

Partners

KBF

De Klim- en Bergsportfederatie, kortweg KBF, werd op 8 september 2007 opgericht. Ze is de grootste overkoepelende federatie voor de klim- en bergsport in Vlaanderen en werd gevormd door de samensmelting van de Belgische Alpenclub (de toenmalige BAC) en de Vlaamse Bergsport en Speleologiefederatie (de toenmalige VBSF). 

Op vertoon van uw KBF-lidkaart in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting. Bent u lid van het sportkader, dan kan u een selectie kledij (gekozen door KBF) aankopen aan -50% korting. 

The Wildlinger

The Wildlinger biedt een nieuwe manier van reizen: avontuurlijk, persoonlijk, weg van het massatoerisme, met oog voor het milieu en lokale culturen en gebruiken. De focus ligt hierbij op actieve buitensporten, het onderweg zijn, beleving en avontuur, en dit alles in een duurzaam jasje. Ze werken daarenboven enkel met kleine groepen en lokale gidsen die je het mooiste van hun land niet alleen willen laten zien, maar ook daadwerkelijk willen doen beleven.

Op vertoon van uw boekingsbewijs in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting. 

Offtrack biedt actieve reizen aan naar bijzondere bestemmingen. Elke reis is uniek en wordt in overleg opgesteld om helemaal aan uw persoonlijke verwachtingen te voldoen. Er wordt bewust gekozen voor een beperkt aantal groepsreizen met exclusieve programma’s bestemd voor mensen die plekken willen ontdekken die nog relatief onaangetast zijn.

Op vertoon van uw boekingsbewijs in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting. 

Starling

STARLING is een jong en dynamisch erkend reisbureau, gespecialiseerd in natuur en fotografie. Hun belangrijkste drijfveer is passie, en hun voornaamste zorg is kwaliteit. Het werd opgericht door David 'Billy' Herman met vestiging in Gent en is intussen uitgegroeid tot een bloeiend bureau met meer dan 70 groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld. 

Op vertoon van uw boekingsbewijs in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting. 

WEGWIJZERlogo.jpg

Dit is een onafhankelijk kenniscentrum voor de doe-het-zelf reizigers. Op deze website vindt u reisverslagen, vele reistips van medereizigers, workshops en veel meer praktische informatie voor het plannen van uw reis. 

Op vertoon van uw Wegwijzer-lidkaart in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting.  

VZW Durme

VZW Durme is de regionale natuurvereniging die de natuur langs Durme, Moervaart en Schelde beschermt. Ze werken rond drie grote pijlers: natuurbeheer, natuureducatie en verenigingswerking. Zo doen ze samen aan natuurbehoud, zodat ook jij van een groene omgeving kan genieten.

Op vertoon van uw lidkaart in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting. 

zuiderhuis

Zuiderhuis is een avontuurlijke reisorganisatie gespecialiseerd in wandelreizen, fietsvakanties en rondreizen over de hele wereld, zowel individueel als in groep. Hun specialisten staan je bij van bij het ontkiemen van je reisplannen tot de praktische uitwerking en stippelen met veel plezier en terreinkennis een reistraject op maat uit.

Op vertoon van uw boekingsbewijs in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting.

Noorderhuis

Noorderhuis is een Belgische reisorganisatie met focus op actieve natuurbeleving in het Hoge Noorden. In hun aanbod vind je individuele reizen en begeleide groepsreizen naar Scandinavië, IJsland en Groenland terug.

Op vertoon van uw boekingsbewijs in de winkel krijgt u 10% rechtstreekse korting.

Links

Wandelen

Fietsen

Survival

Reizen

  • Reisorganisatie voor de actieve reiziger: Zuiderhuis
  • Nepal trekking / groepsreizen: nepaltravel
  • Alles i.v.m. reizen naar Azië, Afrika en Latijns Amerika
  • Natuur, fotografie, workshops en reizen: Starling
  • Met de trein was je er al geweest
  • Tanzania en de Kilimanjaro

Reisdagboek

Speleologie

Alpinisme en Sportklimmen

GPS - geocaching

Herstellen van klimschoenen

KBF-lid?

Recht op 10% KORTING

Contacteer ons voor uw kortingscode via telefoon: 052 47 85 22 of mail: info@berghut.be