Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 135 - € 315

Prices drop

Warme jassen synthetisch

Isolerende jassen hebben als hoofdfunctie je warm houden, vermijden dat je afkoelt. Dikwijls worden ze in de rugzak meegenomen om een extra laag te kunnen aantrekken tijdens een pauze en zo niet te sterk af te koelen. Natuurlijk kan je ze bij koud weer ook gewoon als warme jas dragen om zo een extra laag isolatie toe te voegen. De isolerende, wa...

Isolerende jassen hebben als hoofdfunctie je warm houden, vermijden dat je afkoelt. Dikwijls worden ze in de rugzak meegenomen om een extra laag te kunnen aantrekken tijdens een pauze en zo niet te sterk af te koelen. Natuurlijk kan je ze bij koud weer ook gewoon als warme jas dragen om zo een extra laag isolatie toe te voegen. De isolerende, warme jassen in deze categorie hebben allen een synthetische vulling.

Voordelen van een synthetische vulling

Een groot voordeel van synthetische vullingen is dat ze niet samenklitten als ze nat worden en dus blijven isoleren. Dit maakt synthetische jassen ideaal voor activiteiten in natte, vochtige omstandigheden zoals bijvoorbeeld een trektocht in het regenachtige Schotland en voor activiteiten waarbij je de isolatie nodig hebt, maar toch sterk kan beginnen zweten. Een tweede voordeel is de prijs: synthetische jassen zijn over het algemeen goedkoper dan donzen.

Nadelen van een synthetische vulling

Het grootste nadeel van synthetische jassen ten opzichte van donzen is dat je ze niet zo goed kan samendrukken en ze dus meer plaats zullen innemen in je rugzak. Daarnaast zijn synthetische jassen over het algemeen ook zwaarder dan donzen.

Meer

Warme jassen synthetischEr zijn 18 producten