Filteren op

Categorie

Merken

Prijs

€ 15 - € 105
Lakenzakken

Een lakenzak bestaat in verschillende uitvoeringen afhankelijk voor welke toepassingen je hem wil gebruiken.

Voor hutten, jeugdherbergen en andere

Een standaard basismodel is ideaal wanneer je op huttentocht vertrekt of gaat logeren in jeugdherbergen of basic trekkingpensions. Hier ben je namelijk verplicht om uit hygiënisch oogpunt je eigen “la...

Een lakenzak bestaat in verschillende uitvoeringen afhankelijk voor welke toepassingen je hem wil gebruiken.

Voor hutten, jeugdherbergen en andere

Een standaard basismodel is ideaal wanneer je op huttentocht vertrekt of gaat logeren in jeugdherbergen of basic trekkingpensions. Hier ben je namelijk verplicht om uit hygiënisch oogpunt je eigen “laken” te gebruiken. Je kan dan kiezen voor een eenvoudige katoenen versie of wanneer elke gram belangrijk is, een lichtgewicht zijden versie.

Voor warme regio's

Wie naar warme regio’s gaat kan een lichte lakenzak gebruiken in plaats van een slaapzak. Voor tropische regio’s is een zijden of satijnen lakenzak ideaal.

Voor tochten met de tent

Trek je er op uit met de tent, dan zal je lakenzak er voor zorgen dat je slaapzak minder snel vuil of bezweet zal geraken. Hierdoor hoeft de slaapzak minder vaak in de wasmachine en verleng je dus zijn levensduur.

Is je slaapzak niet warm genoeg?

Is je slaapzak niet geschikt om er bij lagere temperaturen in te slapen dan kan een thermische lakenzak (Thermolite) het temperatuurbereik van je slaapzak aardig verhogen. De synthetische vezels kunnen een grote hoeveelheid lucht vasthouden die dan voor een extra isolatielaagje zal zorgen.

Meer

LakenzakkenEr zijn 10 producten