Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 330 - € 390
Type C/D

Schoenen binnen deze categorie zijn geschikt voor hooggebergte tochten in de zomer. De harde onbuigzame zool maakt de schoen perfect stijgijzervast. De schacht en bovenwerk zijn minder dik dan bij een D schoen waardoor de schoen toch minder zwaar en warm wordt. Uiteraard wordt bij een schoen uit deze categorie de voet zeer goed ondersteund en ge...

Schoenen binnen deze categorie zijn geschikt voor hooggebergte tochten in de zomer. De harde onbuigzame zool maakt de schoen perfect stijgijzervast. De schacht en bovenwerk zijn minder dik dan bij een D schoen waardoor de schoen toch minder zwaar en warm wordt. Uiteraard wordt bij een schoen uit deze categorie de voet zeer goed ondersteund en gestabiliseerd in rotsachtige en ruw terrein. De schoen is rondom voorzien van een stevige rubberen stootrand en ook de tip is extra beschermd. Het meestal iets zachtere rubber van de zool maakt dat deze minder snel hard wordt in de sneeuw of op het ijs en zo dus voor betere grip zorgt.

Toepassingen type C/D wandelschoenen:

- Meerdaagse gletschertochten in zomerse omstandigheden
- Hooggebergte topbeklimmingen in zomerse omstandigheden

Tip:

Voor elke categorie is er een gepaste wandelkous. Deze is zeker net zo belangrijk als een goede wandelschoen als je ten volle wil genieten van je tochten. Vraag ons gerust welke kousen optimaal zijn voor jouw activiteiten.

Meer

Type C/DEr zijn 2 producten