Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 165 - € 285
Type B

De categorie B wandelschoen heeft een stevige hoge schaft. De schoen geeft hierdoor zeer goede enkelsteun en omsluit je voet voor goede ondersteuning tijdens wandelingen in matig geaccidenteerd bergachtig terrein. Ook voor backpackers met een stevigere rugzak is een B schoen ideaal. De zool is nu een stuk stijver zodat je minder soepele afwikkel...

De categorie B wandelschoen heeft een stevige hoge schaft. De schoen geeft hierdoor zeer goede enkelsteun en omsluit je voet voor goede ondersteuning tijdens wandelingen in matig geaccidenteerd bergachtig terrein. Ook voor backpackers met een stevigere rugzak is een B schoen ideaal. De zool is nu een stuk stijver zodat je minder soepele afwikkeling van de voet krijgt. Hierdoor is deze schoen minder geschikt voor tochten op vlak terrein. Voor de meeste wandelaars die naar de bergen trekken is een schoen uit de B categorie de geschikte schoen.

Toepassingen type B wandelschoenen:

- Wandelingen of meerdaagse tochten op zwaardere bergpaden
- Trektochten met zwaardere rugzak

Tip:

Voor elke categorie is er een gepaste wandelkous. Deze is zeker net zo belangrijk als een goede wandelschoen als je ten volle wil genieten van je wandelingen. Vraag ons gerust welke kousen optimaal zijn voor jouw activiteiten.

Meer

Type BEr zijn 23 producten