Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 165 - € 255
Type A/B

De schoenen binnen de A/B categorie zijn steeds hogere modellen. Ze combineren een nog vrij soepele wandelzool die voor een nog comfortabele afwikkeling zorgt, met een stevigere omsluiting van de enkel. Zoals de naam al doet vermoeden vinden we hier modellen terug die meer aanleunen bij de A categorie of B categorie. De ene soort zal dus soepele...

De schoenen binnen de A/B categorie zijn steeds hogere modellen. Ze combineren een nog vrij soepele wandelzool die voor een nog comfortabele afwikkeling zorgt, met een stevigere omsluiting van de enkel. Zoals de naam al doet vermoeden vinden we hier modellen terug die meer aanleunen bij de A categorie of B categorie. De ene soort zal dus soepeler aanvoelen en meer afwikkeling hebben wat voor meer wandelcomfort zorgt, de andere soort zal wat stroever aanvoelen maar meer steun geven in de enkel. De wandelschoen uit de A/B categorie is voor onze streken dus een echte all-rounder. Ook voor mensen met een beroep waar men veel moet rond lopen of stilstaan kan een A/B schoen vaak een prima oplossing zijn.

Toepassingen type A/B wandelschoenen:

- Wandelingen over vlak of heuvelachtig niet te geaccidenteerd terrein zoals de Ardennen
- Lange meerdaagse wandelingen met lichte rugzak
- Dagelijks gebruik

Tip:

Voor elke categorie is er een gepaste wandelkous. Deze is zeker net zo belangrijk als een goede wandelschoen als je ten volle wil genieten van je wandelingen. Vraag ons gerust welke kousen optimaal zijn voor jouw activiteiten.

Meer

Type A/BEr zijn 19 producten