Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 105 - € 225

Prices drop

Type A

In deze categorie vinden we voornamelijk de lage wandelschoenen terug. De zool heeft een soepele afwikkeling en maximale demping waardoor de schoen comfortabel is voor wandeling op eenvoudig en vlak terrein. De structuur en het materiaal van het bovenwerk kan variëren van licht materiaal, wat de schoen geschikt maakt voor langere sportieve wande...

In deze categorie vinden we voornamelijk de lage wandelschoenen terug. De zool heeft een soepele afwikkeling en maximale demping waardoor de schoen comfortabel is voor wandeling op eenvoudig en vlak terrein. De structuur en het materiaal van het bovenwerk kan variëren van licht materiaal, wat de schoen geschikt maakt voor langere sportieve wandelingen tijdens de zomer, tot steviger leder voor meer rustige wandelingen of dagelijks gebruik. De middelhoge wandelschoen van deze categorie behoudt het wandelcomfort van de soepele wandelzool maar zal voor iets meer ondersteuning van de enkel zorgen.

Toepassingen type A wandelschoenen:

- Dagelijks gebruik
- Sportieve wandelingen op vlakke verharde en onverharde paden
- Wandelingen over niet te nat en moeilijk terrein zoals bospaden en strand
- Citytrips
- Binnen de A categorie vind je ook de meer technische en sport specifieke trailrun en approach schoenen terug.

Tip:

Voor elke categorie is er een gepaste wandelsok. Deze is zeker net zo belangrijk als een goede wandelschoen als je ten volle wil genieten van je wandelingen. Vraag ons gerust welke kousen optimaal zijn voor jouw activiteiten.

Meer

Type AEr zijn 43 producten