Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 135 - € 525

Prices drop

Trekkingrugzakken

Het belangrijkste bij het kopen van een trekkingrugzak is dat de rugzak goed moet passen. Je zal er immers ettelijke kilometers mee afleggen en dat doe je liever niet met een rugzak die eigenlijk net dat beetje te klein of te groot is. Behalve dat hij goed moet passen is ook het volume belangrijk. Voor een trektocht waarbij je kampeert en je dus...

Het belangrijkste bij het kopen van een trekkingrugzak is dat de rugzak goed moet passen. Je zal er immers ettelijke kilometers mee afleggen en dat doe je liever niet met een rugzak die eigenlijk net dat beetje te klein of te groot is. Behalve dat hij goed moet passen is ook het volume belangrijk. Voor een trektocht waarbij je kampeert en je dus ook tent, matje en slaapzak moet dragen heb je uiteraard een trekkingrugzak met groter volume nodig dan wanneer je bijvoorbeeld van hut naar hut gaat.

Welke eigenschappen wil jij voor je trekkingrugzak?

Naast deze twee zaken is er ook de vraag over welke eigenschappen de trekkingrugzak voor jou zeker moet hebben. Wil je een zo licht mogelijke rugzak of liever een stevigere met een apart compartiment onderaan, brede, sterke heupbanden, … of toch liever een mix van de twee?

Het kiezen van een nieuwe rugzak kan dus soms een heel karwij zijn. Uiteraard helpen wij je daar met plezier mee!

Meer

TrekkingrugzakkenEr zijn 73 producten