Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 30 - € 180
Dagrugzakken wandelen

Vooraleer je de keuze kan maken welke dagrugzak je best aanschaft, is het belangrijk om even stil te staan bij de doeleinde die je voor ogen hebt met de rugzak . Zoek je een rugzak voor recreatief wandelen of fietsen, ben je van plan een meerdaagse tocht te maken al of niet met materiaal transport of zal je hem meer gebruiken voor je woon-werk v...

Vooraleer je de keuze kan maken welke dagrugzak je best aanschaft, is het belangrijk om even stil te staan bij de doeleinde die je voor ogen hebt met de rugzak . Zoek je een rugzak voor recreatief wandelen of fietsen, ben je van plan een meerdaagse tocht te maken al of niet met materiaal transport of zal je hem meer gebruiken voor je woon-werk verkeer waar ook je laptop een beschermd plaatsje nodig heeft. Het antwoord hierop zal je telkens tot een ander type rugzak leiden.

Dagrugzakken voor verschillende doeleinden

De inhoud van een dagrugzak varieert tussen 10 en 40 liter. Voor een korte wandeling waar je geen extra kledij hoeft mee te nemen, kom je met een rugzak tot 15 liter zeker goed weg. Voor een meerdaagse tocht waar je in een hut of pension overnacht, volstaat doorgaans dan weer een rugzak van 40 liter. Daarnaast zal je nog moeten kiezen op basis van ruglengte en –ventilatie of je een topsluiting met klep of rits toch meer praktisch vindt, de pasvorm voor je geschikt is enz.

Al bij al toch veel vragen waar we je graag bij helpen.

Meer

Dagrugzakken wandelenEr zijn 79 producten