Filteren op

Categorie

Merken

Maat

Prijs

€ 30 - € 180

DagrugzakkenEr zijn 136 producten

Subcategorieën

 • Dagrugzakken wandelen

  Vooraleer je de keuze kan maken welke dagrugzak je best aanschaft, is het belangrijk om even stil te staan bij de doeleinde die je voor ogen hebt met de rugzak . Zoek je een rugzak voor recreatief wandelen of fietsen, ben je van plan een meerdaagse tocht te maken al of niet met materiaal transport of zal je hem meer gebruiken voor je woon-werk verkeer waar ook je laptop een beschermd plaatsje nodig heeft. Het antwoord hierop zal je telkens tot een ander type rugzak leiden.

  Dagrugzakken voor verschillende doeleinden

  De inhoud van een dagrugzak varieert tussen 10 en 40 liter. Voor een korte wandeling waar je geen extra kledij hoeft mee te nemen, kom je met een rugzak tot 15 liter zeker goed weg. Voor een meerdaagse tocht waar je in een hut of pension overnacht, volstaat doorgaans dan weer een rugzak van 40 liter. Daarnaast zal je nog moeten kiezen op basis van ruglengte en –ventilatie of je een topsluiting met klep of rits toch meer praktisch vindt, de pasvorm voor je geschikt is enz.

  Al bij al toch veel vragen waar we je graag bij helpen.

 • Kinderrugzakken

  Niets leuker dan met de kinderen in de bergen of in de natuur op avontuur te trekken. Is het nu met een kleuter van 4 of een opgroeiende tiener, belangrijk is dat je voldoende afwisseling en leuke momenten inbouwt in je tocht. Jonge kinderen spiegelen zich ook graag aan mamma en pappa. Een eigen rugzak(je) is daarom zeker een aanrader om de wandeling spannend en stoer te maken. Voor een kleuter kan dit een rugzakje in de vorm van een knuffel zijn waar je een snackje en een drankje kan instoppen. Opgroeiende tieners kan je al gerust wat meer eigen spulletjes voor tijdens een meerdaagse huttentocht in hun rugzak laten dragen. Voor hen bestaan er kinderrugzakken die kunnen meegroeien. Net als voor een volwassene is het belangrijk dat de rugzak mooi past. Een slecht zittende rugzak zal al snel ons doel om er een aangename tocht van te maken teniet doen. Vertrekken de kinderen op jeugdkamp, ook dan vinden we zeker voor hen de gepaste rugzak.

 • Dagrugzakken woon-werk