Privacybeleid

De Berghut respecteert en beschermt uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons.

Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.
Wij hebben die informatie over u nodig om uw bestellingen zo vlug en vlot mogelijk uit te voeren.

De Berghut leeft volledig de Belgische wet na van 8 december 1992 m.b.t. het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995.
Deze wet bepaalt dat de persoon of het bedrijf die gegevens verzamelt, de toestemming moeten hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet er toegang toe hebben en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen. Uiteindelijk zijn wij bij wet verplicht om de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens aan te geven bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

De Berghut heeft de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens aangegeven bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levensfeer en heeft hiervoor toestemming gekregen.

Hoe gebruiken we deze informatie?

Bij een bestelling, vragen wij u minstens de volgende onontbeerlijke informatie te geven: 

  • uw e-mailadres, 
  • uw voornaam en uw familienaam, 
  • uw adres, 
  • een betaalmethode, zie 'Hoe bestellen'.

Winkelen bij De Berghut is volkomen veilig.

Wij kunnen de informatie die u ons geeft ook gebruiken om u op de hoogte te brengen van wijzigingen, gebeurtenissen of speciale aanbiedingen die u zouden kunnen interesseren. De Berghut geeft u steeds de mogelijkheid deze informatie niet te ontvangen indien u dit niet wenst. Het volstaat om een email te sturen naar info@berghut.be om geen promotionele emails meer te krijgen of om te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief die u krijgt.

Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met het privacy-beleid en tevens met het verzamelen en gebruiken door De Berghut van uw gegevens zoals beschreven in dit beleid.