Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

LOWE ALPINE

Greg, Mike en Jeff Lowe zijn al reizend opgevoed en brachten hun jeugd door met klimmen, skiën, jagen en wandelen. Tegen hun twintigste behoorden de Lowe broers tot de top-klimmers van hun generatie, maar ze bereikten een grens: de rugzakken die ze op dat moment ter beschikking hadden waren te zwaar en onstabiel. In 1967 ontwierp Greg Lowe de ‘Expedition Pack’ van Lowe Alpine Systems: een revolutionaire rugzak met onder andere een intern frame en compressieriemen.

Lees meer

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)
Outcast 44 - Ebony
Snel bekijken

Outcast 44 - Ebony

LOWE ALPINE

Beperkt beschikbaar

Prijs € 160,00
Fjell 4 - Black
Snel bekijken

Fjell 4 - Black

LOWE ALPINE

Beperkt beschikbaar

Prijs € 35,00

LOWE ALPINE

De rugzak die Greg Lowe in 1967 ontwierp was een grote stap voorwaarts voor de buitensport industrie. Deze rugzak was minder zwaar en meer stabiel waardoor de bewegingsvrijheid van klimmers veel meer behouden bleef.

Rugzakspecialist

Ook vandaag nog legt Lowe Alpine zich als een onafhankelijke rugzakspecialist toe op het maken van draagsystemen die behoren tot de top van de wereld. De rugzakken zijn ontworpen om gebruikt te worden door mensen in beweging, of je nu je grenzen verlegt in de bergen, meerdaagse trektochten maakt of volop reist met het vliegtuig. Elk element van Lowe Alpine’s ontwerpproces moet een simpele vraag beantwoorden: zal het het leven ‘on the move’ verbeteren?

Klimaatneutraal

Lowe Alpine is trots om te kunnen meedelen dat ze, samen met RAB, een klimaatneutraal bedrijf zijn. Dit houdt in dat ze hun emissies beperken en de resterende emissies balanceren aan de hand van ‘koolstofkredieten’. Met deze koolstofkredieten steunen ze projecten die emissies verminderen of verwijderen zoals het uitbreiden van hernieuwbare energie of het behoud van vitale bossen. Hiertoe werkt Lowe Alpine samen met South Pole, een bedrijf dat een portfolio van geverifieerde reductie- en verwijderingsprogramma's biedt die helpen om hun uitstoot in evenwicht te brengen.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.