Filteren op

Categorieën
Price
Filter

Offer a gift card

  

ARCTERYX

Arc’teryx werd in 1989 opgericht in North Vancouver (Canada) door lokale klimmers. North Vancouver bevindt zich aan de voet van de Coast Mountains die niet alleen een inspiratiebron vormen voor Arc’teryx, maar ook een ruig testterrein. De kern van Arc’teryx is om producten te maken die zo goed zijn als mogelijk, die blijven presteren doorheen de tijd en boven de verwachtingen. Kortom Arc’teryx wil creëren wat nog niet bestaat.

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

ARCTERYX

Arc’teryx is genoemd naar de ‘Archaeopteryx Lithographica’, het eerste reptiel dat vleugels ontwikkelde zodat het kon vliegen. De naam Arc’teryx staat dus voor het idee om de evolutie te versnellen, om de menselijke vooruitgang in ‘the outdoors’ te stimuleren.

Meer dan alleen duurzaamheid en performantie

Bovenop een obsessieve focus op producten die kwalitatief zijn en lang meegaan, kijkt Arc’teryx ook naar hoe het bedrijf het milieu en de nabije gemeenschappen beïnvloedt. Hierbij wordt aandacht besteed aan de gebruikte materialen, waar de producten geproduceerd worden, welke herstellingsdiensten aangeboden worden, …

Gebruikte materialen

Uit uitgebreid onderzoek blijkt dat ongeveer 65% van de totale milieu-impact van één van Arc'teryx 's jassen afkomstig is van de productie van de ruwe materialen en de eigenlijke productie van de jas. Het is dus niet voldoende om er voor te zorgen dat deze jas lang meegaat en hersteld kan worden, er moet ook gekeken worden naar hoe en waarmee de jas in eerste instantie gemaakt wordt.

Bluesign, RDS en zo veel meer

Om dit doel te behalen is Arc’teryx lid van Bluesign,gebruikt het enkel dons gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard, is de wol afkomstig van bedrijven die voldoen aan de ZQ Merino standaard of aan het National Wool Declaration Integrity Program en is het gebruikte leder afkomstig als bijproduct uit de vleesindustrie en geproduceerd leerlooierijen die voldoen aan de eisen van de Leather Working Group.

Routebeschrijving

De werken op het marktplein van Hamme zijn gedaan!

Maar het stratenplan is gewijzigd.
Enkele straten zijn eenrichtingverkeer geworden en nog niet elke GPS is up-to-date.
Kijk hier hoe je vlot tot ons kan rijden.